görüntü sürücüsü

YIKILMAZ674
08-10-2009, 13:15   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
67 mesaj

VİSTA 32 BİT ULTİMATE KULLANIYORUM ARKADAŞLAR AZCIK VİDEO İZLESEM EKRAN KARARIYOR VE GERİ GELİYOR GÖREV ÇUBUĞUNDA GÖRÜNTÜ SÜRÜCÜSÜ YANIT VERMEYİ KESTİ VE BU DURUMDAN KURTARILDI DİYOR SİZCE PROBLEM NE OLABİLİR TŞKKÜRLER ŞİMDİDEN

Mustafa@PC
08-10-2009, 13:22   |  #2  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Ekran kartı ısısı nedir ? (Gpu-Z programı ile bakabilirsiniz) Tüm sisteminiz nedir ?

emre__
08-10-2009, 13:38   |  #3  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi dene :D bende de aynı sorun oluyodu oyun oynarken (tabi bende beta sürücü yüklüyken oluyordu) güncelleyince düzeldi artık kararmıyor...

farukdgn
08-10-2009, 16:02   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj

Ben bunun çözümünü verdim denermisin bi: https://www.chip.com.tr/forum/nvlddmkm-sorununa-cozum_t128390.html

maholan
18-01-2010, 22:40   |  #5  
Taze Üye
18 mesaj

bu görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye hata alan arkadaşlara bir iyi bir de kötü haberim var ilk önce iyi haberi veriyim ben bu hataların kesin çözümünü buldum ve kime söyledisem işe yaradı ..kötü haberse sorunun kaynağı ekran kartı çünkü sorun ekran kartının ya üretimden dolayı yada fazla ısıdan dolayı bi kısmı yanıyomuş galiba oyüzden sürekli ekran kartı işlemini tamamlayamayınca kendine reset atıyo ve bu hata mesajı oluşuyo bu sorunu çözmek için garanti devam ediyosa servise vererek yenisini temin etmelerini rica etmek garantisi yoksa parayı kıyarak yeni bi ekran kartı almak ....başka çözüm yolları sunmuş diğer arkadaşlar onlarada çok teşekkür ederim ama bu sorunlar yazılımsal değilmiş yazlılm ne kadar eski olursa olsun her zaman doğru çalışıyo yane bu hata mesajında tek yapılack şey pc den anlıyosanız ilk önce ekran kartını deneyin eğer ekran kartında değğilse rami deneyin ama %100 ekran kartında olacaktır hata eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu