selam sapphira 6870 toxic ekran kartım var kartın kullanım klavuzunda minumum 500 watt güç kaynagı kullanın diyor fakat benim güç kaynagım 460 watt high power . sorunum oyunlara girdikten kısa bir süre sonra görüntünün titremeye başlaması sıcaklık 60 dreceyi gectikten sonra görüntü titriyor bi kac defa da ekran da cizgiler oluştu reset atmak zorunda kaldım.fan hızını %100 yapsam bile titreme oluşuyor zaten 60 derecenin cok fazla oldugunu sanmıyorum. sizce sorun nerde arkadaşlar ben amd nin driver larına pek güvenmiyorum acıkcası driver la alakalı olma ihtimali varmıdır.
not: güncel driver 11.5b
görüntü titremesi
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
tabiykide psu da peki kullandığın psu verimlilik kaç acaba bence sen ekran kartını yakmadan bir tane sağlam bir psu al dostum
OP Yıllanmış Üye
1,097 mesaj
tabiykide psu da peki kullandığın psu verimlilik kaç acaba bence sen ekran kartını yakmadan bir tane sağlam bir psu alyüzde 70 diye hatırlıyorum kutusu yokçizgiler görüyorsan ekran kartında sorun olabilir
cizgiler bi kac defa oldu driver ı güncelledikten sonra şu ana kadar hiç olmadı
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
sana tavsiyem sağlam bi 650 W psu almandır tabi kaliteli bir 500 W da yeter ama sen bütçeni yaz psu almaya bak kardeş ekran kartına yazık olacak yoksa
OP Yıllanmış Üye
1,097 mesaj
tamam kardeş en kısa sürede bi tane temin edecem gerci güç kaynagı saglam oldugu iicin ben pek ihtimal vermiyordum ona ama yine tavsiyene uyacam.
teşekkürler
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
psu alana kadar bence pc yi zorlama yani oyun filan oyma çünki ekran kartı oyuna girince daha fazla güç tüketir ve psu yetmesse kötü olur