RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Rar Pass: wwww.warezdeposu.com İmleci sola kaydırın
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Rar Pass: wwww.warezdeposu.com İmleci sola kaydırın
Ya Şunu Kendiniz UpLoad Edin Yada Ordaki Warez Sitesinin Yer Aldığı Rar Şifresini Silin Ve Öncelikle FORUM KURALLARINI OKUYUN !Kendi uploadımdır.
Forumda herşey kitabına uygun devam etmektedir.Eğer aksi bir durum var ise beni yönetime şikayet edebilirdin.
Yada zaten moderatör ve yöneticiler zararlı bir konu görselerdi konu kapatılırdır çene çalmanıza hiç gerek yok.
Saygılarımla bu arada warez kelimesini kullanırken iki defa düşünün :)
Aaaa Siz Ne Akıllısınız Çene Çalmakmı ? Şaka Yapıyorsun Ama Beğenmedim ...
FORUM KURALLARINDA HACK VE BENZERİ ŞEYLER YASAKLANMIŞTIR DİYOR VE SİZİN ORADAKİ ŞİFRENİZ PARTIN ŞİFRESİNİN OLDUĞU İSTEDE HACK KONULARI BULUNMAKTA !
im Çene Çalıyor Siz Kim Ban Yiyebilir SİZ !
Aaaa Siz Ne Akıllısınız Çene Çalmakmı ? Şaka Yapıyorsun Ama Beğenmedim ...Katip bey ;) İyi akşamlar herşey kuralına uygundur.Görüntülü Html Dersleri Free dir.FORUM KURALLARINDA HACK VE BENZERİ ŞEYLER YASAKLANMIŞTIR DİYOR VE SİZİN ORADAKİ ŞİFRENİZ PARTIN ŞİFRESİNİN OLDUĞU İSTEDE HACK KONULARI BULUNMAKTA !
im Çene Çalıyor Siz Kim Ban Yiyebilir SİZ !hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, bilgi paylaşımı amaçlı üyeelrimize sunulmaktadır.Burda ben hack konusu paylaşmadığım sürece bir sorun olucağını sanmıyorum.
Üstelik chip forumu sizi ne kadar ilgilendirdi.Birileri avukatlık yapıyor yetkiniz olmadıgı halde sürekli cevap veriyorsunuz ve konuyu kirletiyorsunuz.
Saygılarımla....
Ben Sizin Rarınıza KArışmam Ama Dolaylı Yoldan Şifrenizde Bir Warez HACK Paylaşım Sitesi Bulunmakta .. Yoksa Sorun Yok ... Benim İçin Yok ...Ayrıca Forum Katibi Olunca Ne Oluyor ? Konu Kilitleyebiliyor yada Başka Yetkilerlemi Donatılıyoruz Hayır ... Sadece Burayı Ne KAdar SEvdiğimiz Belgeleniyor Bu Yüzden Yeni Üyelikde Aynı Benim İçim Maestrolukda ...