Görüntünüzü geliştirecek 6 pratik uygulama!

CHIP Online
06-09-2011, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu 6 ücretsiz araçla masaüstünüz ve penceleriniz size değil, siz onlara hükmedeceksiniz...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/goru ... uygulama_29004.html


Resimlerle: Monitörünüz için en iyi 20 araç

Büyük ekranların fiyatları giderek düşüyor. Zira bir zamanlar alma hayalini kurduğumuz dev monitörleri şimdi daha uygun bir fiyata satın alabiliyoruz. Bunun yanında küçük ekranlara sahip netbook'ları kullanan kullanıcı sayısı da giderek artıyor. Ancak masaüstünüzün boyutu ne olursa olsun, bazı ücretsiz yazılımlarla ondan daha yüksek bir verim alabilirsiniz.

Windows'da sanal masaüstü oluşturmak için iki seçeneğiniz var: VirtuaWin ve Dexpot. VirtuaWin oldukça sade bir yazılım ve aynı zamanda oldukça hızlı. Dexpot ise Windows 7 görev çubuğu ile sıkı bir entegrasyon ve hoş görsel efektler sunuyor.

Masaüstünüzde boş alan sıkıntısı çekmiyorsanız, pencerelerinizi daha iyi yönetecek bir araç arıyor olabilirsiniz. Windows'un Win+Sol, Win+Sağ, Win+Yukarı gibi faydalı kısayolları var, ancak WinSplit Revolution gibi ücretsiz bir yazılımla faydalı geliştirmeler sağlayabilirsiniz: Araç, klavyenizdeki sayısal tuşlar yardımıyla pencerelerinizi belirli konumlara taşımanıza ve boş alanı değerlendirmenize yardımcı oluyor.

Tüm konu: Görüntünüzü geliştirecek 6 pratik uygulama!

Resimlerle: Monitörünüz için en iyi 20 araç


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Masaüstünüzü ve ekranınızı verimli olarak kullanmaya özen gösteriyor musunuz?