[URL=http://imageshack.us][/URL]
GÖZLEM YETENEĞİNİZ NE KADAR KUVVETLİ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşlar bakalım kim daha fazla insan yüzü bulabilecek resimde. Gözlem yeteneğinizi ölçün.
Valla ben 11 tanesini de buldum. Ufak bir ipucu vereyim, insan yüzü değil de burun ararsanız daha rahat bulabiliyorsunuz. Hemen bakmayın lütfen:D önce bulmaya çalışın.
(Kırmızı noktalar burun ucu:))
Çok hoşuma gitti bu bulmaca. Teşekkürler. Elinde daha var mı?
çok rahat bir şekilde buldum ama madem bu kadar zor bişiydi niye koymuşlar
sıkışırsanız resmi büyütün en fazla 5 saniyenizi alır
tolga2207Valla ben 11 tanesini de buldum. Ufak bir ipucu vereyim, insan yüzü değil de burun ararsanız daha rahat bulabiliyorsunuz.Bence 1 tane eksik, ya da yanlış bulmuşsun..Ya da 1 noktayı yanlış yere koymuşsun..
(Kırmızı noktalar burun ucu:))Çok hoşuma gitti bu bulmaca. Teşekkürler. Elinde daha var mı?
Yani sol üst köşedeki noktada bence yüz yok..Ama sağ üst köşede bir tane var(baya küçük) ve sen nokta koymamışsın..
Neyse..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 16 Mart 2006 20:53
Sol üst köşedek noktada suyun en beyaz olduğu yer ağız kısmı. Resme soldan çekilmiş yüz olarak bakarsan ortaya çıkıyor. Veya resmin boyutunu iyice küçültürsen bütün yüzler gözüküyor. Sağ alt köşedekini göremedim, tarif eder misin?
Ne kadar tarif edebilirim ki..Bi deneyelim.. :))
En sağ üst tarafa doğru bak..Büyük bir taş var elips şeklinde..Onun üstünde beyazlık bir alan var..Bence orası da yüz..Burun,kaş,göz,alın tamam yani.. :))
ya ben son kez bakdım harbiden 11 tane var karanlık ormanın içinde 4 tane var ilk baş 9 bulmuşduk ama inanılmaz 11 tane var
valla ben bi tane daa buldum sağ tarafdaki beyaz tüylü ağaç varya işte tam onun altına bakın gayet uykulu ve sağa dönmüş bir adam suratı var.! ama ciddi ciddi var dikkat ederseniz görürsünüz:D
tolga2207Evet haklısn..Seninkini gerçekten fark edememiştim..Ama bence benim dediğimde kuru muru "kafa" yani.. :))Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 16 Mart 2006 23:35
arkadaşlar ben 17 tane bıldum...
[URL=http://imageshack.us][/URL]
O zaman niye 11 tane var yazıyor..Bir de bulan hiç çıkmamış bak sen..Yapan gaz vermek istemiş heralde zaman ayıralım diye..
ablam çıldırdığımızı düşünüyo bir resim için mi bu kadar yırtınıyosunuz dio:)))
arkadaşalr bu resmi dikkatle incelediğiniz zaman hele bide resmi büyüterek incelerseniz belki 50 yi bile geçersiniz...çok sayıda küçük yüz var...
saygılar...
arkadaşlar kusura bakmayın ama resmi gördüğüm anda kulaklığımı çıkardım ve korkunç bi yüz gelmesini bekledim :D çünkü internette bu tür olaylar çoğaldı hani korkunç resim tamamda arkadan bir çığlık sesi çıkıyorki ister istemez irkiliyosun ben bile bir resimde korkunç resmin geleceğini bilirken çığlıktan korktum neyse sizide uyarmış olıyım
içimde kaldı birtanesini gösteriyim http://www.yeniklasor.com/forums.php?m=posts&p=3480 buraya girerek görebilirsiniz
Arkadaşlar bende 11 tane buldum ama diğer arkadaşların dediği gibi daha fazla çıkıyor eğer saçmalamıyorsak.Birde neden resimde en fazla 11 tane yüz var diyor o zaman.
10 tane gördüm e bi tomb raider fanatigi için normal bir sonuç.