gpedit sorunu
gpedit sadece Xp pro da var biliyorum Eger Home kullanıyorsanız bu komut çalışmıyor o hata konusunda pek bilgim yok.
arkadaşım xp pro olmasa gpedit hiç açılmaz bilgin doğru ancak burda açılıyor anahtarlara tıklayınca hata veriyor
bide arkadaşlar aklıma bi çözüm geldi pro sp 2/3 kullanan arkadaşlar "%systemroot%\system32\GroupPolicy" yolundaki GroupPolicy klasörü upload edebilirmisiniz? GroupPolicy klasörü gizli olduğu için böyle yazdım.
http://www.microsoft.com/downloa ... 3582&displaylang=en
ilginç. anlam veremedim.
şunu yap başlat'a MMC yaz
dosyadan ek bileşenleri ekle/lkaldır
ekle de. Grup ilkesi ekle tamam de.
XP Home mu işletim sistemin eğer öyleyse o program yok kardeşim Home da... yok derken çalışmaz anlamında understand
arkadaşım xp pro olmasa gpedit hiç açılmaz bilgin doğru ancak burda açılıyor anahtarlara tıklayınca hata veriyor
bide arkadaşlar aklıma bi çözüm geldi pro sp 2/3 kullanan arkadaşlar "%systemroot%\system32\GroupPolicy" yolundaki GroupPolicy klasörü upload edebilirmisiniz? GroupPolicy klasörü gizli olduğu için böyle yazdım.
sorun hala devam ediyor şu klasörü bi upload etsen
Deveye sormuşlar "neden boynun ince?" "kendi işimi kendim görürüm demiş"
bu durum başka birini de başına gelirse die yazıyorum:
Çözüm:"%systemroot%\system32\GroupPolicy" klasörünün içini boşaltıp, gpedit.msc yi çalıştırınca silinen hatılı dosyaları tekrar oluşturuyor ve sağlıklı olarak çalışıyor.
Sen nasıl buldun diyecek olursanız arkadaşın biri klasörü upload etti bende sildim kopyalamadan bi deneyim dedim öyle buldum.
İyi günler inNteAcoME