arkadaşlar nokia 5800xm kullanıyorum ama her ovi maps e girdiğimde navigasyonu açıyorum ve kontor gidiyor kontor olmadığı zaman yapmıyor bunun gitmemesi için bi ayar falanmı yapılması lazım bütün kontorlerim navi gitti walla:D veya önerdiğiniz bir navi progarmı varmı kontrol gitmemesi için neyyapayım bu senin yolunu internetten mi buluyo kontorlemi buluyo internet pakitei alsam 3g paket gitmesini engellermiyim
gps için kontor gidiyor
ayarlara girip çevrimdışını seç
peki gps çalışacakmı gene
evet çalışacak ama biraz geç bulabilir
Peki önerdiğiniz 3b görünümlü veya daha iyi çalışan bi gps varmi
bu nokia beta labsta ovi mapsin son sürümü var onu yükle gps çewrimdışıyken anında buluyor, 3b olayı ovi mapstede var fakat her yerde göstermiyor çok büyük şehirlerde bilindik yapılarda mevcut
ya bu gps bazen yanlış yönlendiriyo bide arkadaşımda gps aracı var benimki sadece sağa sola dön falan diyo
ya bende zaten son sürüm ovimaps yüklü ama ben harita güncelleme olayı nasıl oluyo anlamadım bide bu işletim sistemini telefon üzerinden yaz. güncelleden yaptım bilgisayardan birşey yapmaya gerek kaldımı
kardeş senin yöntem riskli kablo üst tarafta olduğu için ilk orayı çıkarırken kopma riski çok yüksek ve bu şekilde açması daha zor.
en kolayı önce kamera düğmesinin ordaki tırnak çıkarılır sonra sol alt tırnak çıkarılır zaten bu iki tırnak çıkınca kapak tamamen gevşer üstteki tırnaklara pek kuvvet uygulamaya gerek kalmaz hemen çıkar bu yöntem daha kolay ve güvenilir isteyen böylede yapabilir...