merhabalar
ben gigabyte 9600gt 512 ddr3 256bit özellikli ekran kartı almayı düşünüyorum ama asus p5kpl anakartına olurmu 9 serisi yongası varmıdır.şimdiden teşekkürler.
merhabalar
ben gigabyte 9600gt 512 ddr3 256bit özellikli ekran kartı almayı düşünüyorum ama asus p5kpl anakartına olurmu 9 serisi yongası varmıdır.şimdiden teşekkürler.
evet anakartınıza uyumludur yanlız 400-450w sağlam bir psu olması gerek bu kartı kaldırabilmesi için.
ASUS TA-9A1 350W KASAM YETERLİMİ KARTIN ELEKTİRİGİ İÇİN ,EKRAN KARTINA FAZLA PARA VERDİM ZATEN BAKTIMDA UPSLER 100YTL`DEN BAŞLIYOR NASIL KALKICAM BENDE BİLMİYORUM
BU EKRAN KARTI PERFORMANS OLARAK İYİMİ BENDE EN6200 İLK KEZ EKRAN KARTLARINA BAKIYORUM.HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER AHMET
2 tane geniş fan var biri giriş digeri çıkış için bunları sökersem ekran kartı fark edermi?bir kasaya 2tane güç kaynagı baglaya bilirmiyiz çünkü ayrıca 250 w ups var.
ups mi psu mu? ikisi farklı şeydir, iki tane psu varsa bağlayabilirsin birine sırf ekran kartını takarsın diğerine sistemin geri kalanını takarsan bu şekilde sorun olmaz.