Merhabalar bir süredir web tasarım ve grafik tasarım üzerine çalışıyorum fakat elimdeki leptop ilk başlarda yeterli idi fakat şuanda yeterli gelmiyor ihtiyaçlarımı karşılamıyor.Modelini merek edenler için Hp Pavilion DV51110ET Modeli , arkadaşlar aradığım bilgisayar tipi kısaca adobe yazılımlarını vb grafik yazılımlarını kasmadan seri işlem yapabilmemi sağlayacak bir leptop fiyat konusunda bir sıkınyı yok her türlüsü uyar önemli olan makinanın yoğun çalışmalarda iflas bayrağını çekmemesi beni bekletmemesidir. Leptop yurtdışından getirteceğim için fiyat önemli değil önemli olan makinanın özellikleri ve işlevidir arkadaşlar.
Ayrıca benim birde merak ettiğim bir konu var bu Apple marka leptoplar görünüş yönünden ilgimi çekiyor fakat fiyat konusundada diğer Leptoplara göre çok çok fazla fiyat veriyorlar ve de en önemlisi ekran kartları çok çok düşük benim gördüğüm en fazla 512 onun fiyatıda rahat 4bini geçiyor bu Apple neden böyle birşey yapıyor diğer özelliklerini yüksek tutup ekran kartını düşürüyor acaba bir bilgisi olan varmı paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar aradığım leptop konusunda yardımlarınnızı bekliyorum vereceğiniz cevaplar benim gibi arayış içerisinde olan arkadaşlarım için eşsiz bir kaynak ve bilgi olacak...