Grafik Tasarım & Web Prrogramlama İçin Leptop Tavs

aygunlerdizayn
13-01-2011, 00:59   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Merhabalar bir süredir web tasarım ve grafik tasarım üzerine çalışıyorum fakat elimdeki leptop ilk başlarda yeterli idi fakat şuanda yeterli gelmiyor ihtiyaçlarımı karşılamıyor.Modelini merek edenler için Hp Pavilion DV51110ET Modeli , arkadaşlar aradığım bilgisayar tipi kısaca  adobe yazılımlarını vb grafik yazılımlarını kasmadan seri işlem yapabilmemi sağlayacak bir leptop fiyat konusunda bir sıkınyı yok  her türlüsü uyar önemli olan  makinanın yoğun çalışmalarda  iflas bayrağını çekmemesi beni bekletmemesidir. Leptop yurtdışından getirteceğim için fiyat önemli değil  önemli olan makinanın özellikleri ve işlevidir arkadaşlar.

Ayrıca benim birde  merak ettiğim bir konu var  bu Apple marka leptoplar görünüş yönünden ilgimi çekiyor fakat  fiyat konusundada diğer Leptoplara göre çok çok fazla fiyat  veriyorlar ve de en önemlisi ekran kartları  çok çok düşük benim gördüğüm en fazla 512 onun fiyatıda rahat 4bini geçiyor  bu  Apple neden böyle birşey yapıyor diğer özelliklerini yüksek tutup ekran kartını düşürüyor acaba bir bilgisi olan varmı paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar aradığım leptop konusunda yardımlarınnızı bekliyorum  vereceğiniz cevaplar  benim gibi  arayış içerisinde olan arkadaşlarım için eşsiz bir kaynak ve bilgi olacak...

ezimuse
13-01-2011, 01:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
296 mesaj

grafik tasarım için kullanıcaksan o pahalı dediğin apple Macbook proları öneririm ekran kartı düşük diyebilirsin ama dünyanın en iyi grafik programları video işleme yazılımları olsun appla la yapılıyor windowslara göre çok güçlüdür yazılım bakımından ama tabi işletim sistemide farklı olduğu için ona özel adobe serileri fln var

aygunlerdizayn
13-01-2011, 14:03   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

anladım hocam  başka  bilgilerini paylaşacak arkadaşları bekliyorum  ...

hariciadam
14-01-2011, 18:03   |  #4  
hariciadam avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
1,192 mesaj

merhaba arkadaşım bi arkadaşada önerdim bunun üzerinde i7 var vede 5650 ekran kartı var bununla full performans tüm işleri yaoarsın sıkıntı çekmeden 

http://www.pcdepo.com/asp/produc ... GB-500GB-15-6-Gumus