Meşhur Avatar'ın oyununu oynarken bazen 30 bazende 2dk sonra ekran donuyor bende geçer diye bekliyorum, ekran donduktan sonrada ekran kararıyor simsiyah oluyor ve öyle kalıyor. ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisinden kapatıyorum bu seferde sağ alt köşede bir uyarı çıkıyor resimde göründüğü gibi... Oyunun sonlarına geldim son iki gündür bu hatayı aldım oyun için güncelleştirme yaptıktan sonra oldu sorun nedir ekran kartıylamı alakalı?
Graip bir durum
Sisteminizi Yazarmısınız ?Ekran Kartı soğutucusu Çalışıyormu bir bakı, ayrıca ilk yüklediğiniz günden berimi böyle yoksa sadece bir kaç gün içinde mi böyle oluyor ?
Bu arada oyunuda merak ettim : )
Oyun çok güzel tavsiye ederim tam ismi " james cameron's avatar the game " internetten resimlerine bakarsanız görürsünüz zaten. Bu arada hata dünden beri oluyor. Oyun açılışta Assassin's creed gibi güncelleştirme yapıyor ve güncelleştirdim daha iyi olması gerekirken daha kötü oldu :)
Sistemim:
Ekran kartı: Asus eah2900xt ddr3 512mb
Ram: 4gb ddr3 1333ghz ocz platinhum
İşlemci: Intel core 2Quad Q6666
Ana kart: Asus blitz extreme
İşletim sistemi: Windows 7 ultimate x64
Ekran Kartınızın kaç bit olduğunu söylermisiniz biraz yoğunumda bakamayacağım : )
Oyun çok güzel tavsiye ederim tam ismi " james cameron's avatar the game " internetten resimlerine bakarsanız görürsünüz zaten. Bu arada hata dünden beri oluyor. Oyun açılışta Assassin's creed gibi güncelleştirme yapıyor ve güncelleştirdim daha iyi olması gerekirken daha kötü oldu :)
Sistemim:
Ekran kartı: Asus eah2900xt ddr3 512mb
Ram: 4gb ddr3 1333ghz ocz platinhum
İşlemci: Intel core 2Quad Q6666
Ana kart: Asus blitz extreme
İşletim sistemi: Windows 7 ultimate
Ayrıca oyunu tamamen(save game files) kaldırıp yüklerseniz sorun eminim düzelecektir, ardından güncelleştirmeleri kapatırsanız bu sorunla karşılaşmazsınız ayrıca Ekran kartı driverinizi bir güncellerseniz daha iyi performans alırsınız.Çok merak ettim cidden oyunu : )
Ekran Kartınızın kaç bit olduğunu söylermisiniz biraz yoğunumda bakamayacağım : )
Ayrıca oyunu tamamen(save game files) kaldırıp yüklerseniz sorun eminim düzelecektir, ardından güncelleştirmeleri kapatırsanız bu sorunla karşılaşmazsınız ayrıca Ekran kartı driverinizi bir güncellerseniz daha iyi performans alırsınız.Çok merak ettim cidden oyunu : )
Ekran kartım 512bit.. Bu arada oyun hakkında müsait olduğunuzda görüşebilirz bu konu şuan uygun olmayabilir :)
512 bit olduğunu sanmıyorum ancak en az 128 bittir o kesin : )Oyun hakkında sonra görüşelim ; )
Sizin donanımla bir sorununuz yok oyunu save gameler haric silip tekrar kurun oynamaya devam edin : )
iyi akşamlar iyi oyunlar...
Ben size özelden ulaşırım mesaj kutunuzun boş olduğuna emin olun :)
512bit yazıyor ama? :)