Gran Turismo 5 Prologue 'nin Oyun Görüntüleri Hakkında Sizleri Büyülemek İstedim. Umarım Faydalı Olmuştur.
Gran Turismo 5 Prologue Oyun Görüntüleri
Teşekkürler gerçekten güzel.Hele kokpit kamerası çok kaliteli olacağa benziyor.
Fotoğrafları makul boyutlarda verip 10'larca mb download etmek zorunda bırakmadığınız için teşekkürler.
Fotoğrafları makul boyutlarda verip 10'larca mb download etmek zorunda bırakmadığınız için teşekkürler.4 GB Limitli Internet Paketi kullandığımdan bende bilirim o sıkıntıyı. Daha yüzlerce resim vardı ancak boyutları yüksek olduğundan yeniden upload etmek zorunda kalıcağımdan onlarıda diğer ay paylaşırım diye düşündüm.Oyun cidden çok güzel değilmi arkadaşlar ? Beni herzamanki gibi zayıf noktam olan kokpit kameradan vurdular. NextGen teknolojisiyle hazırlanan görüntü kalitesi de oyuna can veren noktalardan biri. TeknoSA 'da kullanma fırsatı bulduğum PlayStation 3 'de bu oyunu tatma fırsatını yakaladım. Oyunun daha DEMO sürümü piyasada olduğundan kokpit kamera, 2 araba ve sınırlı pistden dolayı sınırlı bir oyun oynadık. DODGE Viper SRT10 ile yaptığımız Drift 'in ardından piste ufak bir tur attık. Cidden gölgelendirme, ses efektleri felan oyunla bütünleşmiş. Full sürümü çıksında bir hele Kırmızı EVO X 'i tatmak için sabırsızlanıyorum !
4 GB Limitli Internet Paketi kullandığımdan bende bilirim o sıkıntıyı. Daha yüzlerce resim vardı ancak boyutları yüksek olduğundan yeniden upload etmek zorunda kalıcağımdan onlarıda diğer ay paylaşırım diye düşündüm.Ben şimdi memleketteyim burda 4gb limitli var,
okul zamanı istanbulda limitsiz 1mbit var, ama onda da başka downloadlarım varsa
hem onların hızını kesiyor hemde yavaş yükleniyor resimler.
büyük olması gerekmiyorsa resimlerin küçük olması her zaman avantaj.
Teşekkürler oyun çok gerçekçi dizayn edilmiş gibi.
ps3 almama neden olacak tek oyun.....
saçmalık inanmayın arkadaşlar undercover dada bizi böyle keklemişlerdi bence bu görüntüler gerçek deil gerçek olsa bile pc dehiçbir zaman böyle kaliteli görüntülerle oynayacağımızı sanmayalım.belki ps3 de bu kadar canlı olur görüntüler ama ondada full hd tv felan almadan zevki çıkmaz
çıksın artık şu oyunun pc için olanı be kardeşim..insanın iştahını kabartıyor bu görüntüler..yada en sonunda ben yapıcam bunun pc için olanını:)))
Sanırım PC için çıkmaz...Evet sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 konsollarına çıkacak.saçmalık inanmayın arkadaşlar undercover dada bizi böyle keklemişlerdi bence bu görüntüler gerçek deil gerçek olsa bile pc dehiçbir zaman böyle kaliteli görüntülerle oynayacağımızı sanmayalım.belki ps3 de bu kadar canlı olur görüntüler ama ondada full hd tv felan almadan zevki çıUndercover 'ı hangi konsolda oynadınız ? PlayStation 2 dersen zaten onda kullanılan Grafik Motoru ve oyunun gidişatı değiştirilmiş. Evet PC 'de böyle oyunları artık neredeyse oynayamayacağız gibime geliyor. Şimdi tek umudumuz NeedforSpeed SHİFT. Dediğim gibi TeknoSA 'nın PlayStation 3 standında bu oyunu tatma şansını buldum ancak DEMO sürümünü. Kokpit kamera mevcut değildi DEMO 'da. Ama inanın fotoğraflardaki gibi sonuçla karşılaşacaksınız.
GranTurismo'ya güveniyorum ben.Muhtemelen uzun soluklu oynayamayacağım ama olsun kaliteli bir oyun olacağını düşünüyorum.
ya kahretsin ki pc ye çıkmadı gt serisi.ama sırf bu oyun için ps3 alırım :DD
Ben demosunu oynadım görüntüler aynen bu kalitede
alın işte buda videosu:
(ama ben hala bunların gerçek oyun görüntüleri olduğuna inanamıyorum....)
Su anda Demosu verildigi için oyunumuzun yakın zamanda daha cok görüntüler ve yeniliklerle karsılasacagımızı sanıyorum....
|-| Oyun tüm güzellikleriye hakkını veriyor.....|-|
paylaşım için sagol...
Evet sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 konsollarına çıkacak.Undercover 'ı hangi konsolda oynadınız ? PlayStation 2 dersen zaten onda kullanılan Grafik Motoru ve oyunun gidişatı değiştirilmiş. Evet PC 'de böyle oyunları artık neredeyse oynayamayacağız gibime geliyor. Şimdi tek umudumuz NeedforSpeed SHİFT. Dediğim gibi TeknoSA 'nın PlayStation 3 standında bu oyunu tatma şansını buldum ancak DEMO sürümünü. Kokpit kamera mevcut değildi DEMO 'da. Ama inanın fotoğraflardaki gibi sonuçla karşılaşacaksınız.
Bence NFS Shıft de hayal olacak gibi..Çünkü NFS kötü bir zamanı yakaldı...2 büyük simülatör oyunu arasında kalacagını düşünüyorum....Pc de oynamak nsl olur bilmem ama Consollarda oynamanın tadı bir baskadır herzaman..... Artık pc için oynanacak oyunlar gittkce azalıyor.. İnsanlar Ps3 [GT5],Xbox 360 'da[Forza3] keyfi yaparken....... Pc de oynayanlar sandalyede Shıft oynamaya calısacaklar............