arkadaşlar bugün gta4 aldım.başarıyla yükledim.ekran geliyor orda play var ona basıyorum.oyuna girmiyor.onun yerine serial numara geliyor onu yazıyorum aktifleştir diyorum ancak aynı yere dönüyorum.bu sefer aktifleştirme yok onun yerine back ve cancel var.anlayacağınız bir türlü oyuna giremiyorum lütfen yardımmm.
Grand theft auto IV açılma sorunu lütfen yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.orda seri numarası vs. girmiceksin, yeni profil oluşturma kısmına(create new profile) girip "offline profile"a tıklayarak birtane oluştur sonra oyun açılır.
S.W.A.Tskip login deyip devamdediğini sürekli yapıyorum ancak oyuna girmiyor . masaüstünde kalıyor . 5-10 dakka bekliyorum tık yok . lütfen yardım ...
ya arkadaşlar bendede şöyle oluyor giriyorum play diyorum hiç birşey açılmıyo 10 15 dk bekledim yine açılmadı lütfen yardım edin
balkesya arkadaşlar bendede şöyle oluyor giriyorum play diyorum hiç birşey açılmıyo 10 15 dk bekledim yine açılmadı lütfen yardımya yanlış yüklemişsindir yada sistemin yeterli değildir ...
arkadaşlar merb.
ben gta4 için pc yaptım, üyelik+nvidia son driver+gfwlive+sp3+sistemim fazlasıyla yetiyor, oyun bazen kasılıyo ve mavi ekran çıkıp, pc kendine restart atıyor yada kapatınca yine mavi ekran ve restart aynısı oluyor (ama oynuyorum arada kasılama olsada) bende tekrar pc ye format attım oyunu yükledim aynı şekilde, üyelik zaten war neti kapatıyorum logo geliyo gidiyo ama oyun açılmıyo.
xp pro 32bit kurulu , vista yı denicem oda olmazsa orjinal oyun almayı düşünüyorum 90tl civarında.
ne yapabilirim , şimdiden teşekkürler ..
90 TL vermenize gerek yok. Steam'de oyun 29 dolar ki bu da 45 TL'ye gelir.
http://store.steampowered.com/app/12210/
Adres açılmazsa Freegate ile girin. Kredi kartı ile satın alabilirsiniz...Avantajlar üst konuda...
arkadaşlar acill yardım ben oyunu başarıyla yükledim bayada oynadım sonra bir tr yama yükliyim dedim pişman oldum tr yamayı yükliyince oyun açılmadı sonra orjinal american.gxt dosyasını yükledim bu sefer açıldı ama play ve quit butonu gözükmez oldu play ve quit butonunun üstü bomboş boş yere tıklıyom hiçbirşey olmuyor arkadaşlar acıl yardım lütfen çok üzgünüm