Aranızda Green Day dinleyicisi varmı?
En çok hangi şarkısını dinliyorsunuz.
Aranızda Green Day dinleyicisi varmı?
En çok hangi şarkısını dinliyorsunuz.
Herkesin müzik zevki farklıdır arkadaşım yorumun çok yersiz olmuş.
Greendayi bende çok severim en çokta Holiday ve American İdiot şarkılarını severim.
Jeepers CreepersHerkesin müzik zevki farklıdır arkadaşım yorumun çok yersiz olmuş.Senin yorumların çok yerli yerinde değil mi??Greendayi bende çok severim en çokta Holiday ve American İdiot şarkılarını severim.
Ben konu ile ilgili ve kurallara uygun yazdım.. Yeterince "yerli" olduğu aşikar yani..
Dinlemediğin bir şeyi sevip sevemeyeceğini nereden bilebilirsin ki zevkin olup olamayacağı sonucu ortaya çıksın??"Korku filmi" konusunda senin bana yaptığın çıkıştan bir farkı yok bu postumun ve durumun bence..
Bu da permalinkin.. =)Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 21 Haziran 2009 23:54
CU_GS7Senin yorumların çok yerli yerinde değil mi??Sence benim yorumunda yersiz olan nedir ?
Arkadaş topiği açmış aranızda Green Dayci var mı diye soruyor sende kalkıCU_GS7Yav bırak gıriin dey turuncu dey.. Sen bu babaları dinledin mi hiç??Demişsin madem Green Dayi sevmiyorsun o zaman konuya girip bu tür yorum yapmazsın asıl yersiz olan bu.
Bende seni uyarınca bozuluyorsun duruma.Son Düzenleme: meYra_Su ~ 22 Haziran 2009 00:00
Gayet yerli.. Var mı sorusuna, yok ama bunlar da var diye cevap vermek mümkün bence..
Yine de özel mesajda yazdığım gibi.. Rica ediyorum.. Asıl yersiz olan bu gidişle daha çok yapacağımız 2'li tartışmalar olacak gibi..
CU_GS7Var mı sorusuna, yok ama bunlar da var diye cevap vermek mümkün bence..Sana var mı diye soran olmadı ki niye örnek veriyorsun o zaman bırak biz Green Day dinleyelim kıyamet kopmazya
Jeepers CreepersSana var mı diye soran olmadı ki niye örnek veriyorsun o zaman bırak biz Green Day dinleyelim kıyamet kopmazyaSorulmadan söylenen çok şey bulursun her yazılanda..
Ben kimseye onu dinleme, onu izleme demiyorum..
Kendi görüşümü, kendi davranışımı da konu ile ilgili oldukça yazarım veya yazmam.. Konu ile ilgili oldukça da "yersiz" diyen bence asıl yersizliği yapmıştır..
Yine daha demek istediklerin varsa özel mesajdan yazabilirsin bana.. Konuyu kilitletmiş kadar yaptık sayende..
Eğer özel mesaj değil de buradan yine bana direkt cevap yazacak olursan da seni, yersiz muhabbetini çıkardığın ilk anda sana yolladığım özele mesaja yönlendiriyorum.. =)
1-)kardeşim kıskanma gidip sen de açabilirsin Iron maydenciyiz diye grup
2-)onları sevmiyorum ayrıca çoğunu dinledim
3-)O yorum yaptığın grup DÜNYANIN EN İYİ PUNK_ROCK VE ALTERNATİF_ROCK grubu bunu da bilmiyorum deme.Bu kadar sevilmesinin bir nedeni vardır heralde.
Benim en sevdiğim şarkılar da "Holiday" "Jesus of Superbia"
green day dinlerim.en sevdigim september şarkısıdır..
iyi grup
wake me up when september ends şarkısını severek dinLerim haLa, aLır götürür herzaman =)
jesus of suburbia da bir diğer favorim