arkadaşlar sizce hangisi?
gt 330m mi gt 335m mi?
Tabikide
Ey akıl yürütmekten yoksun arkadaşlarım 330M in 335M den iyi olmasınının nasıl mümkün olduğunu biriniz anlatsa da öğrensek!
Bilmediğiniz konularda saçmalayıp milleti kandırmayın.
Biraz akıl yürüt-ebil-seniz notebookcheck teki, sıralamanın yanlış olduğunu anlarsınız da neredeee bilmişlik taslıcanız ya!!!
özür dilerim.notebookcheckten simdi baktım.48.sırada gt335m,57.sırada gt330m.karıştırmışım.
özür dilerim.notebookcheckten simdi baktım.48.sırada gt335m,57.sırada gt330m.karıştırmışım.Tamam da notebookcheck e bakmaya gerek yok zaten nvidia geleneksel olarak güçlü modeli daha yüksek kodlar yani herzaman rakamı büyük olan iyidir.Tabii ilk basamakları aynı ise örneğin 325m 240 m den zayıf bir karttır.330m<335M
9600<9650
220<240 vs.vs.Ek: forumda ararsanız recep baltaşın bu konuda yaralı bir makalesi vardı.Sabit konulara bakın.Ekran kartlarının kodlama mantığını anlarsınız.
Son Düzenleme: noleafclover ~ 23 Ağustos 2010 21:01
Tamam da notebookcheck e bakmaya gerek yok zaten nvidia geleneksel olarak güçlü modeli daha yüksek kodlar yani herzaman rakamı büyük olan iyidir.Tabii ilk basamakları aynı ise örneğin 325m 240 m den zayıf bir karttır.kusura bakmayın.ayrıca recep baltaşın videosunu izlemiştim.ama bir yerde sanki gt330m daha iyi diye duymuştum.ama şimdi düzelttim.tekrar kusura bakmayın..330m<335M
9600<9650
220<240 vs.vs.Ek: forumda ararsanız recep baltaşın bu konuda yaralı bir makalesi vardı.Sabit konulara bakın.Ekran kartlarının kodlama mantığını anlarsınız.
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler şimdi öğrendim hangisinin daha iyi olduğunu
bence hiçbiri hangi model ve mark notebook a bakıyosunuz bilmiyorum ama 5650 ekran kartı her şekilde daha iyidir mesela bu hp
Tamam da notebookcheck e bakmaya gerek yok zaten nvidia geleneksel olarak güçlü modeli daha yüksek kodlar yani herzaman rakamı büyük olan iyidir.Tabii ilk basamakları aynı ise örneğin 325m 240 m den zayıf bir karttır.bende biliyorum öyle olduğunu fakat notebookcheck baktığım zaman şaşırdım gt330m daha iyi330m<335M
9600<9650
Core,Memory ve sharder hızların daha yüksek olduğunu farkedeceksin
ewt bende öyle olduğunu gördüm ve onun için konu açtım acaba hangisi diye ama ama gt 335 72@450
gt 330 48@575
anlamadım hangisini iyi olduğunu ama oc ile bu kart gt 330 dan daha iyi bir hal almazmı
core ve shader hızına bakılırsa hd 5650 daha kötü bi kart değilmidir:S
ati ile nvidia yı core ve shader hızlarına göre karşılaştırmak saçma olur, çünkü teknolojiler farklı, yine aynı şekilde üst model ve alt model aynı üreticinin kartlarını dahi core ve shader hızlarına göre karşılaştırmamak lazım. aynı versiyon kartları karşılaştırırken onlara bakmak en doğrusu. ati hd5650 ekran kartı nvidianın gt300 serisi ekran kartlarından incelediğim kadarı ile benchmark testlerinde daha üstün. ha birde pek bir fonksiyonelliği olmamasına karşın dx11 desteğide var, bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var.
bence hiçbiri hangi model ve mark notebook a bakıyosunuz bilmiyorum ama 5650 ekran kartı her şekilde daha iyidir mesela bu hp
Evet 335mden daha kalitelidir.Fakat 350me denktir belirttiğiniz kart...
ben hala soruma cevap alamadım gt335 mi gt330 mu core shader hızları gt330 daha iyi ama gt335 çok az laptop modelinde var bu neden böyle:S ve oc potansiyeli dahamı iyidir bu kartın