@ahmet0651 sitemin kime arkadaş? Eğer bir problemin varsa adminlere bildir ilgilenirler. Veya da uygun bir yerde uygun bir şekilde konu açar rahatsızlığını belirtirsin. Bu konuya böyle bir şey yazmanız uygun değil. Size karşı bir suçlama yapmıyorum sadece yaptığınızın daha uygun bir şekilde ve daha uygun bir yerde belirtmenizin daha iyi olacağını söylüyorum. Lütfen biraz dikkatli olalım :)
Bende DH'de konu açmıştım sistemi alıcam diye ama 1ay kadar oldu ama sistemi almış değilim. Beklediğim indirim olmadı. beklediğim gibi bir indirim olduğunda sistemia alıcam.Konu açtım üstünden 1ay geçti, evet geçti. Ben o konuda tüm parçaların son halini ayarladım ve geriye alması kaldı. Ha benim geç almamın sebebi o sistemin oluşturacağı maddi yükün belli bir limiti geçmesi. Uygun olduğunda alınıcak sonuçta. Ama hava atmak için konu açanlara lafım yok, ona bakılırsa bu forumdaki en deneyimli üyelerden biriyim ve benden deneyimli olanlar zaten ya gitti yada hesaplarını kapattılar ve girmiyorlar. Dediğiniz üyelerle benim dediğim üyeler arasında bir hayli fark var. (Adem Kaya(o ünlü i5 750'yı ne yaptı acaba?), Ahmet, mcaffee vs.) Profilime girdiğinde üstteki sistem alacağım alttaki sistemde şuanda kullandığım sistem. Haa bu arada dediğin son cümle tartışılır. Evde 2tane pc var. Birisi notebook birisi masaüstü. Yenisi de en kısa zamanda gelicek. Yenisi geldiğinde yenisini kullanıcam ama şimdiki pc çöpe gitmeyecek sonuçta. Bunda sorun çıkarsa bunun da sorununu çözmeye çalışırım. Yenisi var diye eskisi çöp olmaz. Gün gelir lazım olur...