Kurulum ekran kartınızı algılayamıyor olmalı,Buna ne sebep olur bilmiyorum ama nette çözümü vardır,Daha öncede benzer sorunlarla karşılaşan insanlar gördüm.
GT650M NVIDIA Driver yükleyemiyorum
- 1
- 2
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Bişey sorcam,Aygıt yöneticinizde gözüküyormu peki ekran kartı? üzerinde ünlem işareti vs. olabilir.Hayır gözüküyor. Speccy programından da baktım, AIDA64 Extreme ile de baktım, GPU-z ile de baktım hepsinde görünüyor ve 295.93 Driver kurulu olarak görünüyor. Başka bir driver yükleyemiyorum. Zaten nvidia dan arattığım zaman da bulamıyor driver. Betayı aktif edince buluyor. Nvidia denetim masasından da arattım. Betayı da aktifleştirsek de hiçbir driver bulamıyor.
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Tamam bu videoya da bakayım. İnşallah çözülür
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Arkadaşlar sorunu çözdüm !!!
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Çok sevindim adına,Nasıl çözdüğünüde yazda,belki birisinin işine yarar bigün :)Aslında senin gönderdiğin videonun türk sitesindeki resimli anlatımını buldum. Adam uğraşmış yapmış. Ben de bilgisayarın driver dvd sinde bulunan nvidia driverı ile 304.79 driverını adamın anlattığı biçimde yaptım(adamın bilgisayarı asus olduğundan asus diye yazmış.) daha sonra da diğer adımları uyguladım. Hafif meşakkatli ve dikkat gerektiren bir yol oldu ama zor da değil. İşte linki:
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Arkadaşlar trajikomik bir olay yaşıyorum. Bu sefer de oyunlara girerken Nvidia'yı çalıştırmıyor :S
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 205
5,277 mesaj
3d monitör ve gözlük olmadan 3d anlamsız bence
Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Arkadaşlar böyle silah zoruyla betayı yükleyince böyle oldu :D MSI'ın kendi sitesinden 296.31 driver ını indirdim. Hepsini silip yükledim. Bu sefer hiç ayar yapmadan bile oyunlarda otomatik olarak Nvidia'ya geçiyor.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
selam arkadaslar bende asus n56vz model laptop aldım . bf3 oyunumu yükledim ve medium ayarda sorunsuz oynadım fakat nvidia sitesinden driver güncellemesi yapıca sanırım birden oyun müthis kasmaya basladı canavar olan makıne fps de yerlerde acaba eski sürüme geri donsem mı ne dersiniz ?
- 1
- 2