arkadaşlar gta 4 ü kurdum ama açılırken bi hata veriyo hatanın adı fcf8_appcompat.txt bana acil yardımcı olurmusunuz
gta 4 açma hatası
arkadaşlar ekran görüntüsünü foruma koyamıyorum
ben oyunu program filese kurmadım yerel disk d ye kurdum sorun ondan olabilirmi
hayır crackle, fln alakalı değil arkadaşlar bu aldığın oyun gta4 DEĞİL gta4 çıkmadan önce piyasaya sürülen tek dvd lik bir gta4 e benzetilmiş bir oyun bile değil açılmaz hata verir aynı o şekilde nerden aldıysan götür ver bende almıştım o çakma gta4 eminimki 1 DVD olarak yükledin oyunu
bi kere gta4 kurulu klasöründe gta.bat dosyasının ne işi var ÇAKMA GTA O!!!
yüklü olan klasörün 15 gb bile değil!!!
S.W.A.Thayır crackle, fln alakalı değil arkadaşlar bu aldığın oyun gta4 DEĞİL gta4 çıkmadan önce piyasaya sürülen tek dvd lik bir gta4 e benzetilmiş bir oyun bile değil açılmaz hata verir aynı o şekilde nerden aldıysan götür ver bende almıştım o çakma gta4 eminimki 1 DVD olarak yükledin oyunuevet tek dvd ydi ben onu yarın götürürüm neyse verdiğiniz bilgiler için saolunbi kere gta4 kurulu klasöründe gta.bat dosyasının ne işi var ÇAKMA GTA O!!!
yüklü olan klasörün 15 gb bile değil!!!
Arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim bende kopya gta 4 aldım social klüp filan kurdum installeri yükleyeyimmi kutusu açıldığında yazılar kare kare gözüküyor yükle diyorum 10 diş yüklüyor takılıyor yüklemiyor
yardımcı olursanız sevinirim
en az korsansa 4 dvd olmalı 2 dvd de sesler efektler felan yok
korsan almayın yha en temizi kaliteli sağlam orjinal alın