arkadaşlar oyuna giriyorum normal bir şekilde. 15 dakka oyunadıktan sonra hem oyun kapanıyor hemde bilgisayarda kapanıyor bu dakikadan hiç şaşmıyor ltf arkadaşlar bana yardımcı olun yardımlarınızı bekliyorum.
Oyunumda Orjinaldir .
Gta 4 Arkadaşlar Oyundan Atıyor Yardım Lütfen !
yok kardeşim zaten sabahleyin bilgisayar normalken açıyorum yinede 15 dk sonra atıyor hep öyle oluyor
Yükledim sellahattin ısları nasıl kontrol etcem
eğer ısıdansa nasıl düzeltirim
hard drives 35 °C
graphics 71 °C
Motherboard 61 °C
CPU 69 °C
bunlarmı selahattin
vorah 71 derece :D ekran kartının modeli nedir ?
kardeşim kasayı komple bakımdan geçir diyonda ne bakımı nasıl bir bakım yapam ????
ilk önce elektrik süpürgesi ile alabildiğin yerlerin tozunu al daha sonra işlemci soğutucusunu ve fanını sökerek tozlarını al.(soğutucunun boşluklarını kullanmadığın bir diş fırçası varsa aralarındaki toza kadar arındır)
kasanın fanını,güç kaynağının fanını(açmana gerek yok) ve ekran kartının fanını da aynı şekilde tozunu al(ekran kartının fanını söküp temizlersen çok daha iyi olur.
tüm bunların dışında termal macunu yenilemek bilgisayarına çok iyi gelecektir,bilgisayarcıdan 2-3 sıkımlık iste verirler,işlemci soğutucusunda ki ve işlemci üzerindeki kurumuş macunu temizledikten sonra işlemcinin yüzeyine süreceksin.