merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum:acaba bu sistem ile gta 4 ü oynayabilirmiyim?
sistemim:amd(tm)athlon x2 3800+ 2.01 ghz ram:2gb ndıvia geforce 7600 gs
Pixel Shader version:3.0(ewt ekran kartım düşük :/) bu sistem ile şu oyunları sorunsuz VE KASMADAN oynadım:pes 2011,2010,2009,assasins creed 1,assasins creed 2,call of duty modern warfare,call of duty modern warfare 2,fear 3,call of juarez,need for speed,crysis,call of duty 5,need for speed pro sreet,QUAKE4 bu oyunları oynadım acaba gta4 ü oynayabilir miyim?cevaplarınız bekliyorum tşkler...not:yukarıdaki oyunların hiç birini low ayarda oynamadım ve varsayılan çözünürlükleoynadım..(fear 3 hariç..=)
gta 4 bilginize ihtiyacım var!!!!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
603 mesaj
çok zor... gta4 çok sorunlu bir oyun güncel ekran kartlarını bile zorlayan bir oyun. belki tüm güncelleştirme paketlerini indirerek açabilirsiniz ama kasmadan oynamanız düşük bir ihtimal.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
536 mesaj
bende çoğu oyunumu senin gibi full ayarlarda oynadım ama gta 4 :@
sanırım bu bilgisayar satan kişiler mağaza görevlileri pek pc den anladığına durmuyo orda neden derseniz benim pc özelliklerime bakabilirsiniz ben sorduğumda bana ne oynuyosun demişlerdi iyi makine bu ama call of duty gibi oyunları kaldırmaz bende gta4 oynuyorum demiştim onlar onu kaldırır diyolardı sanırım oyunu hiç görmemişler bile pc call of duty daha ii kaldırcak durumda :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
536 mesaj
sanırım bu bilgisayar satan kişiler mağaza görevlileri pek pc den anladığına durmuyo orda neden derseniz benim pc özelliklerime bakabilirsiniz ben sorduğumda bana ne oynuyosun demişlerdi iyi makine bu ama call of duty gibi oyunları kaldırmaz bende gta4 oynuyorum demiştim onlar onu kaldırır diyolardı sanırım oyunu hiç görmemişler bile pc call of duty daha ii kaldırcak durumda :)adam haklı