Oyunun başlarında Vlad iş veriyor istasyona gidiyorum buradan trene binip başka bir durakta iniyor ilerde araba duruyor. iki adamla kavga edip aracı kaçırıyorum ve buluşma noktasına sürüyorum. Sonra garaj gibi bir yer orada ilk oynadığımda aracı park ediyorum işte burada garaj kapıları açılmıyor.
gta 4 bölüm sorunu.
o görevde önce arabayı yıkamaya götürmen gerekir, araç temizlendikten sonra garajın olduğu yere gidince kapı zaten direk açık olarak bekliyor, aracı işaretli yere bırakıp çıkınca kapanıyor ve görev tamamlanmış oluyor.
yaptım Olmuo malesef dur bak bir daha deniyim .
Hasardan olabilirmi diyeceğim fazla hasar yok arabada.Ben bu bölümü arabayı çok yavaş sürerek geçmiştim önce adamları öldürüp sonra hile kullanarak polisleri kaldırdım ve çok yavaş bir şekilde sürerek gittim garaj açıktı.Başka bir güzargahtan gelmeyi dene
zaten en baştakı garaj acık yaptım şimdi yıne OLmadı yaw off:S türkçe dıyemı acaba ?
TR yamayla lakası olsa bende TR yamalı kullandım zannetmiyorum.
ee peki neden yaw :S peki senden ö bölümun save sını ıstesem olurmu
o zmna kadar gelmş ?.
adam kendı bilgisayarından attı benm blgsayara. o sorunlar yok bende.
başkalrında da bu görevde sorun vermş anlamadım gitti yaw:S:S
arkadaşım sen hangi türkçe yamayı kullanıosun ona göre bir cevap vereyim
oyunu silip baştan kur sırasıyla 3 patch ide kur crack yap oyna senin sorunu biliyorum 3.patch olunca ve oyun da herkangi bir tr yama yada mod olmayınca sorun olmaz
arkadaşım şu pachlerde kopya koruma sistemi oluyor orjinal değilse sorun yaratıyor.örneğin internet cafe sorunu pachlerden sonra oluyor sen oyunu sil,silerken sonlarda sana bir soru sorar saveler silinsinmi diye sen hayır de sonra tekrar kur yeni bir crack yap sonra pachleri kur(not:pachden önce crack yap önce pach yaparsan oyuna girmiyor hata veriyor haberin olsun)(kullandığın cracki değiştirmeyi unutma)