merhaba arkadaşlar gta 4de oyun açıldıktan sonra ekran sallanıyor oyunu oynayamıyorum başım ağrımaya başlıyor 5 kez bu sebebten sinirlenip yükledim kaldırdım bu hadiseyi biz nasıl çözeriz lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin şimdiden teşekkürler.
gta 4 ekran sallanması
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Üye
Teşekkür Sayısı: 0
83 mesaj
oyunun 1.0.1.0 ve sonrasında 1.0.2.0 yamasını yüklemen lazım. oyunun cracklı olmasından kaynaklanan bir sorun. bende de vardı :) yamaları kurup crack ını bulduktan sonra düzeliyor. sonradan çıkan 1.0.3.0 ve 1.0.4.0 yamaları da var olmassa onuda yüklersin performansı artışı yapabilir. tabi crack işini bilmiyorsan her yamanın kendine özgü crack ı vardır.
oyunda sallanması sarhoşken aktif olan bir özellik ama bir hatadan dolayı oyunun başından itibaren hiç durmuyor. güzel baş ağrıtır hatta kafayı bile bulabilirsin :D:D
Üye
83 mesaj
ben google dan aratarak bulmuştum. patch leri gta iv in resmi sitesinden yükleyebilirsin ama crack ı bulunan bir site bilmiyorum google yardım ediyor bulmama
Taze Üye
5 mesaj
hangi patchi yükledin ona göre crack yükle