GTA 4 Mod yapmak istiyorum ?
- 1
- 2
Ben de birkaç resim ekleyeyim az önce eklediğim arabalardan. Eklemeden önce bir şey diyeceğim. Örneğin BMW bir araba yükledim, o arabayı bulana kadar göbeğim çatlıyor fakat bulunca da her yer de o arabadan oluyor. Sizlerde de böyle mi acaba?
Ve eklediğim birkaç arabayı hala hiç göremedim :)
Kartalın plaka lens
Aynen o arabayla ilgili sorun bende de var hangi arabayı alırsan o araba daha fazla oluyo şu mantıkla olabilir kullandığımız araba ile kaza yaparsak ve patlama olasılığı olduğu için o arabayı bir daha aramayalım gibi bişey herhalde.
Aynen o arabayla ilgili sorun bende de var hangi arabayı alırsan o araba daha fazla oluyo şu mantıkla olabilir kullandığımız araba ile kaza yaparsak ve patlama olasılığı olduğu için o arabayı bir daha aramayalım gibi bişey herhalde.Bence bu durumda bir mantık yok. Ve koskoca Rockstar neden bir oyuna sadece o kadar az araba koyar ki? İnsan 200 tane koyar ki bir anlamı olsun dakika başı aynı arabayı görmek saçmalıktan başka bir şey değil.
Ben de birkaç resim ekleyeyim az önce eklediğim arabalardan. Eklemeden önce bir şey diyeceğim. Örneğin BMW bir araba yükledim, o arabayı bulana kadar göbeğim çatlıyor fakat bulunca da her yer de o arabadan oluyor. Sizlerde de böyle mi acaba?Resimler için teşekkürler.
Ve eklediğim birkaç arabayı hala hiç göremedim :)
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (128169) ~ 03 Eylül 2012 20:53
- 1
- 2