orjinal gta4'üm var ve multiplayer oynamak için gereken rockstargames social clup ve games for windowslive den sorunsuz bir şekilde acount açtım ve gamertaglarını işaretledim..oyuna girdigim zaman guide kısmından " windowslive" hesabımı aktif eder etmez "live update required" çıkıyor ve yes seçeneğini işaretledikten sonra resimdeki gibi internet connect hatası veriyor.. firewalldan izinleride verdim ama bir türlü updateyapmıyor sonra tekrar signin yapmak için girdigimde profilime girince otomatik olarak update yapılmadıgından profiliniz tanınmıyor hatasıveriyor.. manuel olarak windows for game live update ini yaptım.. bu seferde oyundayken hesaba girer girmez başka bir hata vermeye başladı...bu sorunu nasıl çözebiliriz? multiplayer oynayan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim..
ek olarak.. hata detayına bakıncada ip adresinin ve upnp karşısında "not signed in" yazısı çıkıyor.. (resimdeki gibi)
kullandıgım işletim sistemi vista 64 bit ve virüs programı kaysperskynin firewallundan izin verdim sorun hala devam etmekte..
bi başka sorun ise rockstargamesin sitesinden oyunla ilgili multipayer bölümüne girdigimde ise acount açmama ragmen benden tekrardan login istiyo ve sayfayı görüntülemiyo.. aşagıdaki gibi