bütün gün araştırdım fakat şu şifrelerin nasıl yazılacağını bir türlü çözemedim yukarı ok tuşuna basıyom telefon çıkıyo orda multi player bide video editör yazıyo nasıl şu şifreleri telefona giricez lütfen biri ayrıntılı bi şekilde anlatırsa çok memnun olurum.açıklamalarınızı bekliyorum
gta 4 oyun hilelerini nasıl yazıcaz yardım pls :S
ilk görevi yaptıysan telefon kullanımı açılacaktır
telefonu çıkarmak için yukarı ok tuşuna basıyorsun ve bir daha basıyorsun sayıları girip enter a basıyorsun
daha sonra tekrar yazmana gerek yok
yazdıktan sonra 1 kere ok tuşuna bas video editör ün altına cheats geliyor ordan tıklayarak daha kısa sürede hile kullanabiliyorsun
ondan sonra adamı kafe gibi bi yere götürüyosun
sonra adamlardan kaçıp galeriye bırakıyorsun onu da yaptın mı?
harita da R yazan yere git ve adamı bir yere götürüyorsun sarı ok çıkıyor arabayla orada park halinde bekliyorsun
sonra telefon çalıyor enter veya sol fare tuşu ile açıp konuşuyorsunbiraz daha bekledikten sonra arabala iki adam gelip yanına park ediyorlar adamlar gelir gelmez phonebook a gir ve roman yazan yerin üstüne geldiğinde enter a bas adamı arıyorsun ve adam koşarak geliyor sonra durağa götürüyorsun
dediklerini yaptım şifreler çalışmaya başladı saolasın son bişi daha soraym bu görewde 2 adam arabayla karşımıza park ediyo romanı arıyom geliyo biniyo arabaya sonra karşıdaki adamlar ateş açıyo bize bende açıyom sonra görew iptal oluyo nasıl geçiliyo o görew orası karşk geldi