GTA 4 problemimi cozene hediye gondericem kargoyla

Raxx36
14-11-2009, 12:30   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,706 mesaj

Xp Modunda çalıştırmak pek sağlıklı değil o özelliklerdeki bir laptopun (kendiniz de söylemişsiniz) perfromans kaybı yaşanır.GTA4 için çıktığı sene içerisinde donanıma harcanan paranın haddi hesabı yoktur heralde çünkü herkes yüksek grafik düzeyinde oynamak istiyor :=)   fakat o kadar yorum okudum o kadar iyi donanıma sahip olupta (şu an hadi GTX 295 var ) nasıl verim alamadıklarını anlatıyorlar  (Desktop olarak bahsediyorum ki sizin durum laptop için) o yüzden şu anki GTA4 için olan değerler gayet normal o kart için 

Bu arada aslında dialoga dahil olmak istemezdim ama ''dante-1985''  ağzından çıkanı kulağın duysun diye bir laf vardır... Süleyman abi gayet güzel bir şekilde anlatmış  fakat uslûbun '' be ''  insanların tepkisine yol açıyor ister istemez . Amacın post kasmaksa daha başka konularda buna devam ettirmeni öneririm konuyu dağıtacak olanlarda değil.

Süleyman.
14-11-2009, 13:36   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Alıntı: mustafa137  
Süleyman kardeşe: Çok teşekkür ederim yardımlarıniz için verdiginiz linke de baktim. Soylemis oldugunuz sistem optimizasyonu ve diger tedbirleri onceden almisim ama bu kadarina ulasilabiliyor. Rockstarin ve ismini bilmedigimiz bircok kisinin oyundan aldigi caps`lar bazen cok kaliteli oluyor ve bu da akillarda soru birakiyor. GTA4 is buysa bende cok hayal kirikligi yaratacak. 64-bit icin optimize edilmesinin ne gibi faydalari olur, 32-bit`e yukledigimde ulasabilecegim performansa ulasiyorumsa? Zaten Vista`ni optimize etmisler bir bakima. yani 64-bit desteklilere 32 bit yuklenebiliyor.
Rica ederim. Maalesef GTA 4 için durum bu. Gördüğünüz yük sek kalitedeki resimler daha güçlü donanımlar üzerinden alınmıştır mutlaka. Eğer 64-bit için optimize edilmeseydi belki 64-bit'te daha sorunlu olacaktı.