arkadaşlar benim bilgisayarımın özellikleri 1 gb ram 1 gb ati x1650 ekran kartı win7.
gta 4'ü yükledim ama çok takıldı oyun içinde ayarlardan grafiklere girdim kaynak kullanımı 505mb. yazıyor.
2 gb ram daha aldım toplam 3 gb oldu. hala takılmalar aynı şekilde devam ediyor ve kaynak kullanımı hala daha 505 mb olarak görünüyor. ne yapmalıyım?
gta 4 takılma sorunu lütfen yardım edin
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
390 mesaj
Ekran kartın zaten kaldırabilecek bir durumda değil.Ram aldın diye kaldırması gerekmez.Ekran kartını değiştirmelisin...
Yıllanmış Üye
886 mesaj
aynen arkadaşlar doğru söylüyor gta 4 gibi bir oyunu o kartla oynayamazsın
Ekrankarını nasıl 1.7 GB yapıyorsunuz. O ekran kartı 512MB'tır ve siz ona 5 GB da verseniz bir şey değişmez. İzleyin:
Ekrankarını nasıl 1.7 GB yapıyorsunuz. O ekran kartı 512MB'tır ve siz ona 5 GB da verseniz bir şey değişmez. İzleyin:Recep bey videonuzu izledim.Güzel bilgilere yer verilmiş.İzlerken aklıma bir soru takıldı.Kartların modellerinde 2.rakamın performans düzeyini belirttiğini vurgulamışsınız.
HD5770 bildiğim kadarıyla HD4850 den daha iyi fakat HD5770 in 2.rakamı daha küçük.Bu nasıl açıklanabilir?
Yıllanmış Üye
2,907 mesaj
Recep bey videonuzu izledim.Güzel bilgilere yer verilmiş.İzlerken aklıma bir soru takıldı.Kartların modellerinde 2.rakamın performans düzeyini belirttiğini vurgulamışsınız.Seriden.
HD5770 bildiğim kadarıyla HD4850 den daha iyi fakat HD5770 in 2.rakamı daha küçük.Bu nasıl açıklanabilir?