Arkadaşlar ben GTA 4 ü vistada kuruyorum ve oynuyorum . Yalnız pachlerini yapınca oyundaki arabalar hep aynı model çıkıyor karşıma. Pachsiz halinde normal oynuyorum ama bu seferde perfolmans az.
Yani kısacası problemi anlayan ve bir çözüm verbilecek varmı aranızda.
Kısacası arabalar hep aynı model çıkıyor.
SİSTEMİM
AMD 64 bit 3200
ATI HD3650 GDDR3 256 MB
1 GB RAM (Biliyorum :)
GTA 4'te Araba Problemi
gta4 şöyle işler genelde; senin kullandığın araç neyse trafikteki ve park halindeki araçların çoğu aynı model sadece farklı renklerdeki şekilleriyle ortalıkta olur. aşırı performanslı ve güzel araçlar ya belirli nadir yerlerde ya da görev üstündeyken etrafınızda dolaşır.
Ya beninkinde ama hepsi aynı. Özellikle sarı taksiler çok çıkıyor. Ekrandaki tüm otomobiller ya taksi yada benim kullandığımdan.
Ama pachsiz halinde sorun yok. ozamanda performans çok kötü.
şu patchleri bir yapamadım gitti
Oyun çıktığından beri bir türlü düzeltemediler.
oyunu güzel yapmışlar ama sorunu çok
Ya şu problemimi halletsem hiçbirşey kalmayacakta. Oyunun tadına varamıyorum ki
Ben GTA4 yerine Saintbox 2 mi ne var onu oynuyorum birde wheelman var oda güzel arabalar lisanslı oda güzel tavisye ederim ben bunları oynuyorum GTA4 aratmıyorlar.
Bende de 1.0.3.0 yaması yüklü ancak böyle araba sorunu yaşamıyorum. Her türlü araba var. Motorlarda bile çeşitlilik var. Harley olsun , yarış motoru olsun.
Hummer'lar var , taksiler , spor arabalar , üstü açık eski model arabalar vb vb.
Eğer 1.0.3.0 yüklüyse zaten crack olmadan çalışmaz oyun. O yamanın da cracki gerekli.
Bir arkadaş , 1.0.2.0'da bilgisayar kullanamadığını söylemiş, evet bu da doğru. 2.yamada böyle bir sorun vardı ne yazık ki. Postaları inceleyemiyorduk ve görev işlemiyordu.
Benim oyun da ne yazık ki korsan , ancak uygun , çalışan yamayı yükledim , çalışan bir crack buldum ve oyunum şu an çok güzel devam ediyor. =)
sizi gidi korsancılar karadenizde korson geminiz batsın :D
Sistemin bu oyun için yetersiz. Belkide daha iyi performans sağlamak amacıyla oyundan kısıyor olabilir.
Fiyatları uçuk olmasa millet alır sanki altınmış gibi fiyat koyuyorlar.Crytek tarafından Türkiye ye giren CRYSİS ve CRYSİS WARHEAD ın fiyatları uygun geldiydi aldım.
CrySis'i almıştım , aldığım tek oyundu korsan olmayan. Aslında korsan olmayan , gerçek oyunları ben de almak istiyorum ancak gelirim yok sonuçta. Para kazanmaya başlasam , niye almıyım. Her ay bir oyun alsam 3 haftada bir bir oyun alsam 50 tl 60 tl veremeyecek miyim. Ancak para kazanmak gerek önce. Okulumuz bitsin de bakalım. :)
Fiyatları biraz ucuz yapsalar eminim daha çok kişi alacaktır çünkü artık oyunların yüklemelerini karışık duruma getirdiler. Yamalarla kapatılmaya çalışılırken sorunlar çıkıyor vb derken verdiğim 10 tl'ler için rezil oluyoruz resmen. Çoğu kişi için durum bu yani. Benim için olmasa da çoğu kişi için durum böyle. 10 tl 15 tl verip de oynayamayan birçok kişi vardır sanıyorum ki.
Her neyse konuyu devam ettirelim.
Durumum olunca sevdiğim tüm oyunların orjinallerini alıcam söz ama şuan itibari ile bir oyuna 75-80 TL veremem kimse kusura bakmasın. Ama bir işte çalışınca acımam paraya veririm.
Yani doğru oyun kopya ama tek sorunum bu Otomobil çeşitliliği ile ilgili performan olarakta çok kötü sayılmaz.
Sanat eseri olmasa bu oyun bu kadar abartmam am oynamak istiyorum işte.