1 Gb RAM
ATI Radeon X1050
Vista ULTİMATE
SP 1 ( :D )
İNTEL PENTİUM 3.00 GHz
Bna Göre Kaldırmaz Ama ßirde Sizin Değerli yorumlarınızı görmek istiyorum arkadaşlar
1 Gb RAM
ATI Radeon X1050
Vista ULTİMATE
SP 1 ( :D )
İNTEL PENTİUM 3.00 GHz
Bna Göre Kaldırmaz Ama ßirde Sizin Değerli yorumlarınızı görmek istiyorum arkadaşlar
işletim sistemini değiştir belki kalıdırır
loganwolverineişletim sistemini değiştir belki kalıdırıkardeş para oLsa iLk yapacağım şey olacak
CeMoLikardeş para oLsa iLk yapacağım şey olacakherkes para mı veriyor
ultimateyi aldın mı sanki 400 500 tl lik şeyi
senin cpu oyunu çalıştıracam derken ortadan ikiye çatlar haberin olsun....
Yüklemeye bile uğraşma ben imzamdaki sistemle bile oyundan tat alamadım.
:D :D tamam kaldırmaz :D 18 Gb Lİk oYunu :D daha crysis warheadı 15 dkkada açıo 7Gb:D ßi ram ve ekran kartı alma wakti geldi :D
ben oyunu e2180 dualcore 2.0 ghz 2gb ram hd4830 ile gayet akıcı bir şekilde oynuyom 1280*1024 medium high yapıyom ayarları hiç kasma yok
E5200 3 GHZ OC işlemci
MSI P31 NEO V2 anakart
2 GB KİNGSTOON RAM 800MHZ 2x1
1x80 GB HDD
1x160 GB HDD
Zotac 9800GT 1 GB
GPU 660 MHZ
Bellek 1800 MHZ
ama kasıyor en güncel sürücüler en eskileri hepsini denedim bir bakıyom rahat rahat oynuyom bir bakıyom kasılıyor
yani oyunun tahtaları eksik
kralsancak mario oynarsın o sistemle:d hiç boşa uğraşma hayal olur ancak kardeşim..:d benim sistemde kaldırmıyor..P4 3.2 komiklik olsun diye açtıysan KONUYU güldüm yani:D yeni üyeler hep böyledir..Eeheh Ne mariosu yaw crysis warhead yavas acılıoda inanılmaz akıcı oynuo fifa 09 filan bi tık kasma yok komiklik olsun diye değil sadece yorumlarınızı almak için
gta4 güzel oyun ama sistem istiyo müthiş yapmışlar arkadaşlar ben oyuna yeni başladım gta4ü bitiren varmı geçemediğim bölümlerde yardımcı olabilirmisiniz
chucky45gta4 güzel oyun ama sistem istiyo müthiş yapmışlar arkadaşlar ben oyuna yeni başladım gta4ü bitiren varmı geçemediğim bölümlerde yardımcıOyun güzelde adamlar optimizasyonu unutmuşlar
CeMoLi:D :D tamam kaldırmaz :D 18 Gb Lİk oYunu :D daha crysis warheadı 15 dkkada açıo 7Gb:D ßi ram ve ekran kartı alma wakti geldi :Malesef ekran kartı ve ram le biticek şey degil.İşlemci cok onemli bu oyunda çift çekirdek işlemci istiyor.e onun için anakartda alman gerekebilir.yani oyunu sorunsuz oynamak istiyorsan baştan bir sistem yaratman gerekebilir.
Uyarı verir Shader 3.0 yok diye açmaz oyunu