arkadaşlar sırf gta 4 oynamak için bilgisayar değiştirdim bilgisayarım win7 ultimate oyun yüklenmiyo lütfen acil yardım gta 4 oyununun cd ciden cd sini aldım 4 dvd toplam 1. dvd yi takıp setup u açıyorum
your system is incompatiple with %P. please follow the link below for more information
diyor lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gta 4 win7 ultimate sorunu lütfen!!!!!!!!!!! acil!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
senin aldığın kurulmda bir sorun var, bende win7 üstünde o oyunu oynadım ne yüklerken nede sonrasında bir sorun olmadı. şunu deneyebilirsin: masaüstünde veya başka herhangi bir sürücünde(en az 20gb boş alan olmalı) herhangi bi klasör oluştur ve 4 dvd'deki tüm dosyaları bunun içine kopyala, hepsini. sonra o kopyaladıgın yerden kuruluma başlamayı dene.
Yıllanmış Üye
179 mesaj
Aynı sorun bende de oldu uyumluluk modunu xp veya vista yaptığımda çözüldü.
OP Taze Üye
5 mesaj
benim iki bilgisayarım var biri win7 ultimate diğeri win7 home edition bunda çalışıyo ama ultimate de yani win7 nin en sonunda çalışmıyor ugur.uk seninki ultimate mi