bu laptopba gta 4 yükledim fakat araba kullanırken özellikle takılma yavaşlama yapıyo win 7 (32 bit) kullanıyorum sebebi nedir lütfen yardım :S
SAMSUNG R580-JS04TR
Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 /İşlemci Hızı 2.26GHz Turbo ile 2.53GHz / İşlemci Numarası 430M / İşlemci Ön Bellek 3 MB /Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB /Hafıza (RAM) TipiDDR3 / Sabit Disk Kapasitesi 320 GB / İşlemci Markası INTEL / Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb /VGA Chipset Markası NVIDIA/ VGA Chipset Modeli GT330M / Ekran Boyu(inch)15.6" LED-HD / Monitör TipiWXGA /Maksimum Çözünürlük1366 x 768 /Optik SürücüDVD SUPER MULTI / Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera /İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr 32Bit /Ağırlık2.8 KGEkran Kartı TipiPaylaşımsız
gta 4 yükledim fakat low da bile kaasıo :S
Kardeş, senin bu sorunun %90 oyunun patchlerinin yüklü olmamasından kaynaklanıyor. Patchleri yüklü değilse tam 7 tane patchi çıktı oyunun, onları indirip sıra sıra yüklemen lazım! Eğer vaktin yoksa veya kotan varsa sadece 7. patchi ( GTA IV 1.0.7.0 ) yükle bakalım; düzelmesi lazım öyle de.
gta 4 5 dolar ama tamda zamanında kredi kartının limiti doldu alamadım malesef
Patch lerinden kaynaklanıyor kardeşim.Bildiğim kadarıyla 5 patch warmış bunların son 2 sinin daha yayınlamamışlar ilk 3'ü forumlarda warmış.1 ve 2 Kasmayı 3 ise grafik ayarlarını düzeltiyormuş.Arkadaşımdada kasıyor üstelik pc yi alalı 2 ay oldu yeni.O patch leri yükledikten sonra kasma kalktı..Sende bir dene derim ben..
Yön tuşları warya yukarı ok tuşuna ya bir kere yada 2 kere basıp açıyorsun..Ondan sonra rakamlarla ise şifre yazıp ara..Değilse mesaj bölümüne yaz accept te öle olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam...
eğer commandline dosyası açtıysan ondandır hemen onu sil
Oyunda birkere AA yok bedava verse oynamam.
anti alising 24x catalystten açtım güzel oldu :D
patchlerle yeni ayarlar geldi (water quality gibi) bu ayarlardan birinde 2,4,8,16x anisotrophic var birde tri linear var hangisi daha iyi? 16x anisotrophic mi yoksa tri linear mı