GTA 4 yukledım acılmadı playa tıklıyorum bır yazı cıkıyor sorunu cozemedım o yazıdanda bısey anlamadım yazının altında ok dıe bı secenek var ıkı tane cıkıyo ok ok dıorum ama genede acılmıyor tekrar aynı sayfa acık kalıyor...:(:( acık olan sayfayı yukleyen varsa bılır o sıfre yazma yerıne skıp logın dıorum sonra play dedıkten sonra kısa bır metın cıkıyor ok dıyorum bu sefer farklı bır metın onada ok dıorum hıc bısey olmuyo:(:((:(:(sızlerden yardım beklıyorum
gta 4
ekran kartını güncellemeni istiyor olabilirmi acaba
ney korsan ekran kartımı cdsı tamamen orjınal kesınlıkle emınım
sistem özelliklerı yeterlı ondan emınım ekran kartıda ati x1550 yettıgınden emınımde resmını nasıl cekıcem onu bılmıyorum :(
Ati Radeon x1550 Şu an Bilgisayarım Benimde Neredeyse Oynatmayacak Şekilde KAsıyor (Eskiden Böyle Bir Problem Yoktu) Ayrıca Sistem ÖZelliklerini Yazmalısın Kesinlikle Yazmalısın ve Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsun Onu da Yaz XP İse Ve Sistem Özelliklerini Bilmiyorsan Bilgisayarıma Sağ tıkla Ve Orada YazanLarı Yaz Bize Saırım Yetecektir Ve Ekran KArtının Sürücüsünü Güncelle Kesinlikle Dediklerimi Yapmanı Öneririm....
wındows xp profesyonel kullanıyorum servıs pack 3 yaptım 1 gb rem 512 ekran kartı desteklı bısey 1 gb tamalıyo galıba bide ıslemcı core duo 2 1.87 yeterlı sanırım
Ne Yazıkki Sistemin Çok düşük Benim Sistemim
Core 2 Duo E7200 @ 2.53GHz (çiftÇekirdek )
Ati Radeon X1550 Ekran Kartı 512 MB (256MB Ayrılmışlı)
2.00 Kingston RAM
Ve Benimkindede Bu Aralarda Çok Büyük Kasmalar Meydana Geliyor Ve Sana Son Sözüm Pekde uğraşma Çünkü sistemin Çok Düşük Ne yazkki...:(
tamm yarın resmıde yuklerım su anda oyunu kaldırdım tekrar yuklıcem bıde su fıfa manager 09 oyunu yukledım sımgesıne cıft tıklıyorum sıfre ıstıyo ne ıs anlamadım son zamanlarda oyunları ııce bozdular adam akıllı oyun yukleyemıyoruz :D
Gta4 ü bu sistemde verimli bir şekilde oynamak çok zor.Ama illaki denemek istiyorum dersen hatayı buraya yazmalısın yada resmini koymalısın.
Pek Fazla bir Yardımımız Kesinlikle Olamaz Zaten GTA IV Sistemin Düşük Olduğu İçin Söylüyordur Onu Bence Az Sistemi Yükselt Veya GTA San Andreas Oyna ...
sıstemı deıstırıcem zaten banada oyle gelıyo muthıs bısey hazırlatmaya basladım bıle paraya kıyıp ewe ucak gıbı bısey alıcam bıde 3g aldıkmı tammdır:)