Evet ensonun da yüklüyorum elime geçti yükledikten sonra ilk görüşlerimi yazıcağım.eğer ükleyenler varsa ilk görüşlerini yazabilirlermi.bide 4 dvd sanıyodum 5 dvd miş
GTA 4
Rapidde bulunuyor , 100MB'lık 142 part
1024 ADSL ile iki günde anca iner Rapid premium olduğu halde .
Birde linklerin yakalanıp yasaklanması sorunu var .
Linkler iki gün dayanırmı bilmem ,
GTA 4'ün yasaklanmış linklerinide gördüm ...
Biraz daha bekleyicem , bayramdan sonra indirmeyi düşünüyorum .
bjk_588Evet ensonun da yüklüyorum elime geçti yükledikten sonra ilk görüşlerimi yazıcağım.eğer ükleyenler varsa ilk görüşlerini yazabilirlermi.bide 4 dvd sanıyodum 5 dvd mişoyun 2 iso dosyasından toplam 13.6 gb sığıyor bir standart dvd 4.7 değilmi 5 dvdye cdciden aldıysan adam seni yemiş bence :)
tongarseoyun 2 iso dosyasından toplam 13.6 gb sığıyor bir standart dvd 4.7 değilmi 5 dvdye cdciden aldıysan adam seni yemiş bence :)evet nette 13.6 gb'lık clonedvd ler mevcut
O DEDİNİZ GTA 4 DEĞİL GTA 6 OLUYOR Gta 5 sand andreas oluyor :D
bambuchyaO DEDİNİZ GTA 4 DEĞİL GTA 6 OLUYOR Gta 5 sand andreas oluyor :piyangodan mı çıkın sen nasıl bi mantık bu, kapakta dev gibi 4 yazıyor
bambuchyaO DEDİNİZ GTA 4 DEĞİL GTA 6 OLUYOR Gta 5 sand andreas oluyor :Boylesi cok az gelir forumlara degerini bilin
bambuchyaO DEDİNİZ GTA 4 DEĞİL GTA 6 OLUYOR Gta 5 sand andreas oluyor :adam her halde şöyle hesaplamış.
gta'nın ana sürümleri olan:
gta 1
gta 2
gta 3
gta vice city(adam 4 olarak düşünmüş)
gta san andreas(adam 5 olarak düşünmüş)
gta 4(adam 6 olarak düşünmüş)gta serisinin diğer sürümlerini biliyorsun acaba?
benim oynadığım ek paket olmayan gta'lar:gta london 1969
gta 1(game boy)
gta 2(game boy)
gta 3(game boy)
gta liberty city stories(psp)
gta vice city stories(psp)bu mantığa göre gta 4'ün adının gta 13 veya üzeri olması lazım
Son Düzenleme: kalamarr ~ 04 Aralık 2008 01:12
kalamar arkadaşım gta nın tarihçesini yazmış teşekkür ediyorum :)
acaba gta4 ün türkçe eki nezaman çıkar görevleri ingilizcede yapıyorum ama türkce olunca oyun daha bi sarıyor.
:D bi oyunların türkçesine alışamadım bi crysiste zevkliydi sanırım bunu bizimkiler yapmış düşüncesindendi de gta da ki o küfür vurguları orjinalinde daha zevkli değilmi :D?
5dvd lik oyunmu olur yaaa. ufak bir hesap yapın bakalım 5*4.7 gb=23,5 gb(oyunu birde sıkıştırıldığını düşünelim) bu neya oyunu oynayabilmek için yeni hdd alacaz yani.
bana da öyle dedi :D aynen şöyle
'usta oyun geldi ama crack te bi problem var oyunu açıosn adamlar öyle bi şey yapmışki...açtıktan 1-2 sn sonra ekran titriyor kontrol kayboluyor' dedi :=)
Raxx36bana da öyle dedi :D aynen şöyle'usta oyun geldi ama crack te bi problem var oyunu açıosn adamlar öyle bi şey yapmışki...açtıktan 1-2 sn sonra ekran titriyor kontrol kayboluyor' dedi :=)
Raxx36bana da öyle dedi :D aynen şöyleİngilizce bir rapidshare forumunda da okumuştum ,'usta oyun geldi ama crack te bi problem var oyunu açıosn adamlar öyle bi şey yapmışki...açtıktan 1-2 sn sonra ekran titriyor kontrol kayboluyor' dedi :=)
crackler fos çıkmış , oyun sarhoş gibi görüntü titriyor diyorlardı
beyler ben 2 arlıkta yükledim 4 aralıkta oynamaya başladım tek kelime oyun süper .özellikle cinsellik olayı acayip abartmışlar ama manyak
pekii sana sorum olacak grafikler nasıl ve 8600gt de 1280x1024 te oynayabilirmiyim??
büyük ihtimalle oynarsın eğer işletim sistemin iyiyse benim ekran kartı falan oluyorda işletim sistemim yüzünden biraz kasıyo.
E6750 2.7 ghz 2gb ddr2 8600gt oc :=)
çok güzel oynarsın :D.oyuna ilk girdim eve gittik adamla, save yaptım.sonra dışarı çıktım sabah olmuş üstü açık bir araba gördüm hemen çaldım biraz dolaşıyım dedim new york ta, yanlışıkla bir ara sokağa girdim adamın biri bişey dedi küfürmü ne etti arabanın müziğini son ses açtım arabadan indim arkadan müzik sesi gümbür gümbür adamı bir güzel patakladım.arabaya bindim gezmeye devam ettim OYUN TEK KELİME HARİKA AYNI GERÇEK GİBİ YAPMIŞLAR.en çok hoşuma uyurken bide arabadan inince müziği kapatmazsak müzik çalması benim ilk gözüme bunlar çarptı lütfen sizde ilk hoşunuza gidenleri yazın.
Arkadaşlar selam bende oyunu aldım yüklüyorum şimdi.Baktım sistem gereksinimlerine tutuyo heralde benimki.Sizede bir danışayım rahat oynarmıyım;
Amd Phenom x4 9600 quad-core 2,31 ghz
3,25gb ram
8800gt asus ekran kartı
asus m3a32 mvp deluxe anakart
500gb harddisc
Bu oyunu nasıl buldunuz anlamadım.Ben birkaç alışveriş sitelerine ve şehirdeki satış noktalarına baktım henüz gelmedi yanıtını aldım