evet arkadaşlar gta 4ün beklenen ikinci yaması çıktı iştelink : http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
hayırlı olsun
evet arkadaşlar gta 4ün beklenen ikinci yaması çıktı iştelink : http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
hayırlı olsun
sağol teşekkürler nşallah şu takılma sorunu düzelir...
Saolasın, bi fark göremedim fps aynı ama görüntü azcık daha güzel =)
Bugun HD tv de arkadaşın x360yla oynadık acayip fark var PC de kat kat daha iyi =) Pki PS3 dede öle mi? =)
sağol kardeşim denicem
sizlere bişey sorcam gta4 hakkında
800*600 çözünürlükte gta 4te 210 mb kullanıyo
848*480 de 207 mn sizce hangisinde fsp fark eder ama 848*480 de belki bu çözünürlüğü yanlış yazmış olabilirim nese yorum yazarsanız sevinirim
arasadBugun HD tv de arkadaşın x360yla oynadık acayip fark var PC de kat kat daha iyi =) Pki PS3 dede öle mi? =)AA yokken nasıl kaliteli olabiliyor?Ben daha satın almadım oyunu, ama alınca HD 4870 X2 ile tüm ayarları en yükseğe çekicem...
Recep BaltaşAA yokken nasıl kaliteli olabiliyor?Bende de teklisi var sadece 4870 toxic =) Görüntü mükemmel AA ya gerek yok arada ufak tefek bozulmalar olmasa süper tabi..Ben daha satın almadım oyunu, ama alınca HD 4870 X2 ile tüm ayarları en yükseğe çekicem...
X 360 daki görüntüyle acaip fark var PC de çok daha net ve kaliteli görüntü ben bunu söylüyorum...(Binalar,ağaçlar,insanlar...vb)
AA konusunda ise ben CCC dan herşeyi fulledim bide oc'li zaten..=)
Son Düzenleme: arasad ~ 28 Ocak 2009 22:55
Bu yamayı eğer oyun orjinal değilse yüklemeyin.. Oyunda bilgisayarı kullanamıyorusunuz e tuşuna ne kadar bassanızda.. Oyunu silip tekrar yüklemeden sorun kalkmıyor!!!
ben yükledim bi kelek yapmadı:)
ahmet79ben yükledim bi kelek yapmadı:)Bilgisayarlara girebiliyor musun O zaman iyi bi kopya
1.yamayı yüklemeden 2.yamayı yüklesem sorun olurmu ?
S.W.A.Tsağol kardeşim denicemsizlere bişey sorcam gta4 hakkında
800*600 çözünürlükte gta 4te 210 mb kullanıyo
848*480 de 207 mn sizce hangisinde fsp fark eder ama 848*480 de belki bu çözünürlüğü yanlış yazmış olabilirim nese yorum yazarsanız
sana katılıyorum xbox + hd tv süper oyun oluyo.Şahsen oyunun yarısına geldim.Çok heyecan verici...