Gta 5 Bomba Haberler ! Oyun Görüntülerine Sızdk
Bu mapler gta 4 çıkmadan öncede gösterilmişti
Harita büyük olacakta bu resimlerle alakası yok. Bu resimler çok önce ortaya çıktı.
Bence bu sefer hikayesinde yaşlanma da olsun. Düşünsene görevin birinde polisler yakalıyor. Mahkemede ceza alıyon atıyorum 15 yıl. Bir çıkıyosun biraz daha farklı adam suratında çizikler var falan
Gta San Andreas gibi büyük hatta daha büyük olsun da yeter. Bir de oyun bitince sıkıcı hal almasın yeter. Dağlar, taşlar olsun yaa
Gta San Andreas gibi büyük hatta daha büyük olsun da yeter. Bir de oyun bitince sıkıcı hal almasın yeter. Dağlar, taşlar olsun yaa ahahah bu iyiydi madem bu görüntüler kullanıldı neden daha önce hiçbi gta da aynısı olmadı ?
Bence bu sefer hikayesinde yaşlanma da olsun. Düşünsene görevin birinde polisler yakalıyor. Mahkemede ceza alıyon atıyorum 15 yıl. Bir çıkıyosun biraz daha farklı adam suratında çizikler var falan
Onların hepsi sahte yani fan yapımı resimler. En basitinden birisinde Lamborghini var bu bile yeterli sahte olduğunu kanıtlamaya. GTATurk'te takılırsanız anlarsınız. :)
Tasarımcılar kendi tasarlıyor araçları ama kullanılsa süper olur
Ön arka tampon farklı oluyor arabanın ismi cart curt birşey oluyor.
Gta oyununda marka lisansına harcanacak şeyi başka şeylere harca daha iyi bence deKorsan oyunlarla çok haşır neşir olduğunuzdan dolayı belki telif hakkı, lisans gibi bir şeylerden haberiniz yoktur. GTA gibi bir oyunda lisanslı araçlar bu saatten sonra sırıtır öyle marka araç. :)
Daha dün 5 tl ye oyun aldım çok haşir neşir değilim korsanla 20 tl yi geçince torrent amca takılıyorum sadece