Pcim windows7 ultimate 64 bit . gta5i kuracaktım acayip yavaş yüklüyor? hızını artıramazmıyım
Gta 5 çok yavaş yüklüyor
arkadaşım gta 5 önümüzdeki haziran ayında cıkcak ben hic bi sitee görmedim sen bi kobtrol et hangi oyunu kurduğunu
ahahah güzel espirik anl :D heralde gta 4 ü diyo arkadas yoksa gelecege yolculuk yapıp oyunumu aldı :D
o 4 dür dostum ben 2 dvd halinde almıstım 4 ü oyunun normali 4 dvd 2 ye sıkıstırmıslardı tam 2-5 saat te kurdu kurulum hızı sisteme göre degişebiliyor 3.5 saat sürende var eger 4 den bahsediyosan bekliyeceksin.
oyun 4-5 saattemi yüklüyor ? 10 dakikada 10 gb yükledi ama bitürlü btmiyor
gta 6 indiriyorum :) (şaka he :D )
bizi mi kandırmışlar?ilginç.trailerı falan mı oynamaya çalışıyorsunuz :) GTA4+2 tanede eklentisi var..onun dışında 5 diye bir şey yok önce o konuda anlasalım..10dakikada 10gb yüklediyse yakındır bitmesi..hatta şu an mantıken aradan 2 gün geçtigini hesaplarsak sizin oyunu kurmuş ve oynuyor olmanız gerekir..iyi oyunlar..
çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
gta 6 veya 7'yi deneyebilirsin,bende onlar hiç kasmıyo;)
yavaş yüklemesi normal.senin pc çok zekiymiş,oyunun çıkmasını bekliyor yüklemeye başlamak için ;)asdfasfasdasdfasd Güldürdün Yha Neyse Yanlıs Biliyoruz Olabilir.Oyunlarda PC Korsanlarını Engellemek İçin Yol Vardır
1-Oyunun PC Versionunu Geliştirme (Kafadan Dandik Olsun Yani)
2-PC Versionunu Geç Çıkar.1. Ciyi Yaparsalar Eleştiriler Gelir Die 2inci Daha Cazip Gelior Bu Yüzden Hazır Olunca Belli Kişilere Verip Tarihi Erteliorlar.
Belli Kişiler Korsancılara Satarsa Ne Olur Tahmin Edin.