Kuzenime kalırsa yine erteleme olacak onda. Çeklerden hayır yok diyor ki ilk ETS'den abartı bi' farkının olacağını sanmıyorum bende.O zaman videolarını izlemedin de böyle diyorsun
()" data-provider="youtube" data-videoid="3eis97zdKiU" onclick="externalVideo(this)">Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) New Screenshots (Neue Bilder) Teil6Hier ein neues Video mit Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) Screenshots in HD.
Nach dem Gta V abstecher jetzt wieder ein neues Video zu ETS 2, in dem unter anderem Screenshots zu sehen sind, auf denen man die neue Nacht in ETS 2 sieht. Man kann sehen, dass die Nacht in ETS 2 endlich sehr viel dunkler wird, als in den Vorgängern. Die anderen Bilder im Video sollen euch die neue Landschaft in ETS 2 zeigen und wer genau hinguckt, kann erkennen (wie vor ein paar Wochen schon angekündigt), dass es Ländertypische Straßenschilder geben wird. Zu guter letzt (ab 1:55) ein Gameplay Video von den neuen Tuning möglichkeiten in ETS 2. Ich sage einfach mal nichts dazu, guckt es euch einfach an (Besseres Tuning als in NFS :-)Dakika 3'ten sonra izle tıra eklenecek şeyleri gör bu oyunda.
()" data-provider="youtube" data-videoid="ORDhGlVsR0E" onclick="externalVideo(this)">Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) Living Screenshots + MAN TGX (Teil9)Hier ein neues Video von Euro Truck Simulator 2 in HD.
Der erste Videoabschnitt soll euch die vielen neue Effekte in ETS 2 zeigen, ab 1:56 ein Videoausschnitt mit dem MAN TGX, mit diesem Video wollen die Entwickler endlich das finale grüne Licht vom Hersteller für die MAN Lizenz bekommen. Am Ende ab 3:26 dann noch vier Screenshots, in denen die neuen Nummernschilder vorgestellt werden, um ein landschaftstypisches Bild in ETS 2 zu erhalten.
In the first video you can see a few quick "living screenshot" clips from the Euro Truck Simulator 2 world, showing the Depth of Field effect in use. The developer will be obtaining the final green light from truck manufacturers on the quality of the 3D models. At the end a little feature which was completed just this last week is support for country-specific license plates. Combined with generating the mix of AI vehicles in traffic with probabilities characteristic for various countries, it definitely improves the feeling of locality in the game.
Bu da şehiriçi videosu.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (236370) ~ 02 Ağustos 2012 21:51
Gta 5'ten Şok Haber Erteleniyor mu ????
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Seyrettimde bana göre zevk verecek esas şey görsel modifiye değil şehir sayısının artırılması, trafiğin gelişmesi.
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj
Kırmızı ışıkta trafik çok sorun olmaz video için. Kastettiğim otobanlarda trafiğin fazla olması ki şehir sayısı daha çok Almanya'da artış göstermiş Avrupa'nın tamamında çoğalma beklerdim ben.Görsel modifiye de bence gerekliydi. Zaten inceleseydin şehir sayısının fazla olduğunu ve kırmızı ışıkta yoğun bir trafik olacağını görürdün.
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Kırmızı ışıkta trafik çok sorun olmaz video için. Kastettiğim otobanlarda trafiğin fazla olması ki şehir sayısı daha çok Almanya'da artış göstermiş Avrupa'nın tamamında çoğalma beklerdim ben.Bence orası önemli değil ha Almanya ha Belçika yeterli fazla olsun. Ve otobanda da fazla olacaktır merak etme.
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Ve bu oyunda müzikçalar aac değil mp3 de çalacak. Birçok kişi yapamamıştı aac iken. Şu an birçok kişi yapabilecektir. Ve online radyo da dinlenecek büyük ihtimal.