Selam arkadaşlar ya benim sizden bir ricam olacak. Bu gta ile ilgilenen arkadaşlar elimde gta nın çift cd si var bilgisayara kuruyorum ama bi türlü çalıştıramıyorum. Bana yükleme yöntemlerini bildirebilir misiniz?
Tşk
......
GTA CD problemi...!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.crack yaptınmı arkadaşım?
oyun korsan ise bircok yukleme cesidi olabilir. bunlar nasil anlatilir ki forumda?
Ya evet Bu konu ileilili benimde ibir problemim var ama devası nedirçozemedeim
makinam PIII 800 128Mb 133 Mhz Lik SD Ram ve 8 Mb lik bir Ekrankartım vardı bu oyunu yüklediğimde AGP Falan filan Fail veriyo ve oyunu bir çok oyunu açmıyordu şimdi ise aynı makinemde ki Ekran kartımımı söktüm yerine 256 MbDDR Teknoloji AGP4x lik bir GeForce Fx 5500 Ekran kartı taktım fakat sorun aynı benim bu oyunun oynamam için daha ne yapmam gerekiyo.....?
elvis32crack olayına girmeyelim arkadaşlar, yeri değil burası...sebep?
sebet: CHIP forum kurallari:
"Cheat, hack, warez, crack vb. içeren mesajlar atmak ve bunları bulunduran web sitelerine bağlantı vermek."
oyun cd sinin içinde muhakkak crack dosyasıda vardır,dolayısıyla crack yapmayı bilmiyorsa arkadaşa anlatayım dedim.
Eğer herhangi bir siteye yönlendirmiş olsaydım,haklıydın!
"Cheat, hack, warez, crack vb. içeren mesajlar atmak"
bu bolumden sonra "ve" kullanilmis. senin kisi 1. bolume giriyor.
ben yazarım arkadaş.form kuralı hatalıysa ben ne yapayım.bilmeyene öğretirim,yanlışa yönlendirmem!
sen bilirsin. crack ve benzeri olaylari burada aciklarsan o cevap duzenlenir ya da silinir.
Yazılanları silecektim ama vaz geçtim. Zira hem arkadaşlarım gerekli uyarıları yapmışlar hem de bir iki cümle etmek istedim. CHIP Online Forum, öylesine kurulmuş bir forum değil, bilgisayar ve bir çok konuda birlikte bilinçlenmeyi hedefleyen bir oluşumdur. Bu bağlamda, crack, seri no, warez gibi yasal olmayan şeyleri bulabileceğiniz bir çok site var. Burada bunları paylaşamazsınız. BOOMFUNKMCS'in yukarıda yaptığı ise hırsızlık yapmak yerine nasıl çalınacağını göstermek gibi bir şey oluyor. O nedenle yukarıdaki bu kısmı sildim ve bunun devamında da benzer şeylerin paylaşılmasına izin vermeyeceğimizi belirtiyorum. Ayrıca kuralları hatırlatan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.
Niye korsan cd ya bıktık korsanlardan
[URL=http://www.resimyuklet.com/resim.php?cg=uploads3/load164984.jpg][/URL]
kudoforum kurallarına aykırı olduğundanaynı cevabı bende verdim ama dikkat et seninde adın hırsız olmasın.bak ADM GRaNZat,ne diyor.sanki başka yolu varmış gibi.
BOOMFUNKMCSGoogle gibi bir arama motoru, ülkemizde milyon tane underground diye tabir edilen ve amaçları illegal paylaşım olan site mevcut. Buradaki kuralları beğenmiyorsanız kimse sizi zorla tutmuyor. Ama bu forumun kuralları açık. Konuyu kilitliyorum ve benzer konularla iligli sıkıntısı olan bana özel mesaj atabilir.kudoforum kurallarına aykırı olduğundanaynı cevabı bende verdim ama dikkat et seninde adın hırsız olmasın.bak ADM GRaNZat,ne diyor.sanki başka yolu varmış gibi.
abi yanlış bişey yaptıysam özür dilerim ama ben cd deki dosyayı dedim 1 veya 2 nci cd de crak dosyası var hırsızlık dedin bende korsana hayır diyorum ama 2 cd li oyunları oynaman için crak yapılmıyormu fazla anlamam ama site yöneticilerindende özür dilerim....