Arkadaşlar geçen gün gta nın son çıkan liberty city oyununu aldım oyun yüklenio ama son adımda patchler atılırken bu komutu işlemek için yeterli yer yok die hata veriyor pc de avmo.exe yok gizli dosyalar gözüküyor Ram 4 gb 71 gb boş yer var ama nie böle yapıyor bide oyun açılıyor baştaki yazılar gözüküyor sonra tanıtım videosunda kapanıyor ve windows çalışmayı durdurdu diyor yardım ederseniz çok sevinirim pls:((((
GTA Episodes from liberty city yardım :((
geçen günlerde gta libertyi aldım. oyun yüklendi ama en son adımlarında patch veya update yaparken ''bu komutu işlemek için yeterli alan yok'' dedi pc de avmo.exe de yok. Ram 4gb 70 gb boş yer var nie böle yapıyor ki?
pardon benim hatam. Update yaparken diyor o hatayı
Dosyaalrı PC'ye kopyalayıp öyle deneyin. Ayrıca Patch, yama, update....aynı kapıya çıkıyorlar. Size ilk yazdığım mesajı iyi okusaydınız şimdi Liberty City'i feth etmiştiniz....Ama önce Ptach dediniz, sonra yama değil dediniz, şimdi de Update ediyorsunuz. Ne fark eder?
Sonuçta daha başta çözdük sorunu!
"Yamayı CD'den veya DVD'den mi yüklüyorsunuz? Yamayı yönetici olarak çalıştırdınız mı?"
dedim. Bu ne demektir? Demekki dosyaları PC'ye kopayalyıpğ öyle çalıştıracaksınız....Hoş yanarım yanarım oyun kesin korsandır ona yanarım....