Oyuna girdikten tam olarak 15 dakika sonra bu süreden şaşmadan oyundan atıyor.Sistemi GTA IV'ü high detail de çalıştıracak kapasitede.Avira_Ad-Aware_Anti-Malware programlarıyla gizli dosyalar ve gizli sistem dosyalarını görünür hala getirerek taradım.Bir adet trojen buldu o kadar.Cod 4 dede nadir olsada oyunda atma söz konusu.Oyunlarım orjinaldir.Ve en son patchler yüklüdür.Ekran kartı driver'm dün akşam en son sürümle güncellendi.İnternetten baya araştırma yaptım ama hiç bir sonuca varamadım.Nadir olsada arada mavi ekranda veriyordu.Kasa içinde temizlik yaptım.Ram slotlarını temizledim.Ramleri test ettim.Şuan'a kadar mavi ekran almadım ama kapat hatası devam ediyor.Oyunlarda herhangi bir kasma vs olmuyor.<
Sistem özelliklerim şöyle:
Core2Duo E8400 3,0 Ghz
A-data 4 GB 1066 Mhz ram
GTX260 AMP2! O/c edition 896 MB 448 bit
500W PSU
GTA IV 15 Dk. da bir kapat hatası
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
322 mesaj
PSU marka/model nedir?
ayrıca everest ile ısılarınızı kontrol edin..ve gta için crack (özel) dosyasını kurdunuz mu?
oyunu baştan kurun,oyunda problem olabilir..
Edit:arka planda çalışan programlar olabilir.çünkü gta 4 İşlemci canavarı bir oyun.
arka planda uygulama açıksa kapayın..
Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 16 Ağustos 2009 13:15
OP Yıllanmış Üye
322 mesaj
Orjinal oyuna crack yapmak bana çok saçma geliyor.PSU gigabyte marka kasayla gelen sanırsam silver bişi marka olacak.Büyük ihtimalle gerçek PSU dur bence ve Blue Screen kabusu tekrar geri döndü.Arkada sadece Avira antivirus var.Sidebarı bile kapatıyorum.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj
işletım sıstemını yazmamışın win 7 se yada wista boyle aksılıkler soz konusu olabılıryor bende win 7 kullanıyorum call of duty 5 ve assansing creed da aynısı oluyor
OP Yıllanmış Üye
322 mesaj
Vista Ultimate 32 Bit SP1
Son Düzenleme: mhmTR ~ 16 Ağustos 2009 13:32