Bilgisayarımın ozellikleri
Windows 7 Home basic
:İntel(R) Core(TM) Duo Cupu P7450 @ 2.13GHz 2.13
:4Gb
:32 bit işletim sistemi
:Derecelendirme 5.4
: :(1Gb) Ekran kartı
Kaldırırmı Acil Cevap Gerekiyor ona Göre alıcam . . .
Şimdiden Teşekürler.
GTA IV (4) Pc Kaldırırmı ? ? Yardım
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
bu siteden GTA IV üstüne gel ve biraz bekle bilgisayarının özelliklerini taracayak . Sonrasını anlarsın zaten kaldıırmı kaldırmazmı .
Yaptım Ve birşey Yüklememi istedi benden Yüklettirdim Bide Sana Bişey sorucam bu Benım ilk Gta 4 ü yuklerken hiçbi sorun yoktu normal yukledım fakat sonra yuklerken tam olucak yuklenıcek sonlarında Cd-romdan garip sesler gelmeye basladı bunun sorunune ve sesler gelince yukleme devam etmiyordu neyse cdyi cıkardım yenıden taktım takıncada hıc okumadı cd'yi Sonra neyse cd'yi okutmanın cozmunu buldum suan okuyor fakat o sesler nıye gelmıs olabilir vede yukleme neden dewam etmemıstır ?
yhaaaa çok önemli birşey sorucam ? ben gta 4 ün 5 işnci patchına kadar kurdum ama 6 da bi hata veriyo yardımcı olablirmsiniz size zahmet :)
Cd bozuktur veya içindeki partlar eksiktir
Yardımcı oLablirmisiniz Bu Gt4 ' ün Hep Sonlarında Hata veriyor neden olabilir
Simdiden Tesekur ederm Bilgisayar uyumlu ilk yukledıgımde yuklendı fakat o zamanda pacth gerekıyormus ben bılmıyordum pcyi geri yuklmestım ondan sonra hep sonlarda sesler gelıyoo .s
bendede oyunu açıyor ama donma sorunu oluyor kasma yok 45 fsp alıyor çok feci donuyor napacağımı bilemedim yhaa!!