kardeş ben şu sistemle ancak low da kasmadan oynayabiliyorum
intel pen. D 3.33ghz işlemci
HD3650 DDR4 512mb ekran akrtı
2GB 667mhz ram
450w psu
sen nasıl oynayacaksın hiç uğraşma derim
ama bir ekran kartı alırsan şoyle 4770 felan alsan birde ram tak rahat oyna
GTA IV alcamda acaba Açılır mı?
- 1
- 2
sımdı GTX gelıcek Yenı pro surumu 450 dolar onu Al spr oynarsın
gerçektende Açsada tat vermez kasıp durur öyle
hayatta açmazsın windows gerçek anlamda çöker açsa bile bilgisayarın içinde yangın çıkar:DD söndüremezsin:))
ATI™ Radeon 3100 1gbye kdr dinamik bellek + 2 gb RAM LOW da rahatlıkla oynuyom :D SS koyayım hatta
Bilgisayarımın özellikleri:Kardeş, oyun çıktığı zaman yüklemiştim ve sistemim şöyleydi:İşlemcim:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.70 GHz
RAM:1 Gb 667 Mhz 1 gblik daha varda onu takınca pc daha çabuk donuyo bilgisi olan sölesin.
Sistem:Windows 7 Ultimate
Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 7200 GS 128 MB ama iyi çalışıyo
yarın almayı düşünüyom ne dersiniz?
Amd Athlon 64 x2 5000+
GeForce 8600GT
3GB DDR2 800MHZ RAMOyunu LOW ayarlarda ağar ağar oynamıştım. Sen hesap et artık. Ekran kartın ve işlemcin düşük. Oyunu açmasına belki açar da. Kasıla kasıla bir hal olur oynayamazsın.
Diom ya ben normal oynuyom Şehiri dolaşıyom Al ss yavaş oynansaydı buraya kdr nasıl gelirdim artık onu düşün ? http://img145.imageshack.us/img145/3348/adszqo.jpg
vay be, o grafikte oynamaya oynamak diyorsani helal olsun.
Gta 4 Oynayamıyorum. Graphic Ayarlarını En düşüğe getirdimmi düzeliyor ama öylede Hc zevki çıkmıyor.. Kasmaması için Ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ? Birde Pc de Windows 7 Yüklü xp Yüklesem bu sorunlar düzelirmi Bnm tek sorunum Grafik.. Ne yapmalıyım acaba ????
İŞLETİM SİSTEMİ : (ÖZELLİKLER)
EKRAN KARTI :
Ad : ATI Radeon HD 3400 Series
Toplam.Bellek : 1787 MB (32bit) (60Hz)
İşlemci : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
Ram : 3,00 GB
[":<]
- 1
- 2