*pentium(D) 2.66 mhz
*1 GB RAM
*GEFORCE 8600 GTS PALIT
Şehir gözükmüyor minimumda bile gözükmüyor.sanki boşlukta yürüyormuş gibi gözüküyor.. ayrıca oyunu orjinal aldım .. bi bilgisi olan varmı? sizce normalmi?..
*pentium(D) 2.66 mhz
*1 GB RAM
*GEFORCE 8600 GTS PALIT
Şehir gözükmüyor minimumda bile gözükmüyor.sanki boşlukta yürüyormuş gibi gözüküyor.. ayrıca oyunu orjinal aldım .. bi bilgisi olan varmı? sizce normalmi?..
DX tekrar yükledim . ancak driveri güncellemeyi yapamadım nasıl yapabilirim link gönderebilirmisin veya yardımcı olursan sevinirim..
senin verdiğin 178.24 benim dediğim 180.84 ben bu yolla çözdüm
GTA 4 ekrankartı nın dışında en çok yüklendiği donanım işlemci geliyor ve oyunun istediği sistem gereksinimleri aşağıdaki listede yazıyor.Oyun en fazla işlemciye yükleniyor.Yani en kralından bir ekran kartınız olsa dahi işlemciniz düşük olduğu sürece verim alamazsınız.Pentium D ve 1 Gb ram inde yeterli geleceğine inanmıyorum doğrusu.Daha üst pc kullanan arkadaşlarım var onlar dahi oyundan düzgün verim alamadılar.Tam bir optimizasyon sorunu var gta4 ün.Arkadaşımın kullandığı pc Athlon 64 X2 5000, 512MB 8800GTS , 2 GB DDR2 800
Minimum System Requirements
• Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/AMD Athlon 64 X2 @ 2.4 GHz
• Memory: 1.5 GB
• Hard Drive: 16 GB Free
• Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7900/ATI Radeon X1900)
• Sound Card: DirectX Compatible
• DirectX: 9.0c
• Keyboard & Mouse
• DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
• Processor: Intel Core 2 QUAD @ 2.4 GHz/AMD Phenom X3 @ 2.1 GHz
• Memory: 2 GB (2.5 GB for Vista)
• Hard Drive: 18 GB Free
• Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8600/ATI 3870)
• Sound Card: DirectX Compatible
• DirectX: 9.0c or 10
• Keyboard & Mouse
• DVD Rom Drive
arkadarşlar yaptım güncellemeleri Rivatuner olayınıda yaptım ama sonuç yine aynı.
sizce işlemcimdenmi kaynaklanıyor?
kimsede böyle bi sorun yok sanırım . oyunu aldım kaçgündür oynyamıyorum:P
Bence ekran kartından değil arkadaşım.Ramin günümüze göre düşük sayılır.İşlemcinde çok iyi değil.Ama bence rami 2 gb yaparsan açacaktır.Açmasa da zaten kendin için en az 2gb kullan ;)
Bende 2 gb ram ve 8800 GTS 512 mb ekran kartı var en düşük ayarlarda bile 30 fpsnin altında oynuyorum:( Ama oyun süper oynatıyor :)
ARKADAŞIM AYNISI BENDEDE OLDU BENİM RAM 1 GB'Dİ 2GB YAPIN CA OLDU ARTIK RAHAT OYNUYORUM.
tmm arkadaslar tesekkürler herkeze yarın 2 gb ram alcam sonucu bildiririm .... see u
2 gb ram aldım toplam 3gb oldu hiçbir sorun yoq tekrar teşekkürler..
8600gts oyunu low-medium arasında oynatır diye düşünüyorum, ram ve işlemci yetersiz
pardon önceki yazıyı okumamıştım da 8600gts ile oyunu hangi ayarlarda nasıl kaç fps de oynuyosun bilgi verirsen sağol
Benchmark yaptım kendi ayarladı ayarlar sırasıyla şu şekilde :
25
37
26
3
1280x1024(60hz) de oynuorm..
ekran kartın kaç mb peki?(benim ekran kartımda bundan da o yüzden soruyorum) bi de oyunda hiç takılma filan oluyo mu yavaşlama filan?? ben u verdiğin rakamsal ayarlardan anlamadım neye tekabül ediyo low medium gibisinden?
yani orta seviyenin biraz daha aşşasına tekabül ediyor ekran kartım 512mb. oyunda takılma olmuyor ama kasıyor braz..
evet olabilir işlemcim iyi bir işlemci diil.