oc fps de pek bir artış sağlamıyor.
GTA IV SİSTEM GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAR MI?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bende XP yüklü 2 gb ram var HD4830 ekran kartı var çok kasıyor low ayarda bile
bence 2 gb XP için bile yeterli değil vista içinse 3 GB ve üzeri en ideal hatta minimum denilebilir
ram düşük senin. kasıyor oyun ramde.
Kardeş onu nasıl yapcam crysisi hiç takılmadan oynuomda işlemciyile ekran kartını nasıl alcam ocye yardımınız için şimdiden teşekkürler
hani illam oynucaksan hem işlem kartına hemde işlemciye ocyi bas demiş yha biri onu diiom nasıl yapcam
pentuim r dual core cpu t4400 2.20ghz 2.20 2.00 ram 32 bit işlemci 1gb nivda ekran akrtm war calıştırırmı laptop windows 7 işletim sistemim
rahatlıkla yanlız ekran kartın ati olsa daha iyi olurdu bence ati radeon 4670 felan greçi seninkide iy sayılır
eyw canım kardesm wll a cok mutlu oldm :D:D gecen hayırlı olsn sevıorm bu steyi :D hepinzi sevıorm
overclock o oc dediği. ama oc ile fps artışı sağlanmaz. 1-kaç fps belki.. ama oc zor iş pro. olmadan deneme.
Arkadaşlar sistemim bu :
Bellek: 4 gb
Ekran Kartı: 1 gb ati 4650
Assasins creed,crysis.cod 5, cod 4 gibi oyunlarının hepsini very high da oynadım ama o sitede medium dio
ya saçmalamayın en az mediumda oynarsın yüzde yüz oynarsın aynı sistemle test ettim ben bilmeyen kişiler tahminen yorum yapmasın en az MEDİUM
saol ama bn sitede medium dio da o yüzden sordum Duyduğuma göre bazen hata yapabiliomus
Arkadaşlar bn orjinal gta 4 aldım oyunu kurdum açtım play a tıkladım çeşitli kodlar istedi bi yardımcı olabilirmisiniz lütfen ????
orjinal pakette yazan kodları yazacaksınç
Ya Pakette bulmadım. Pakette rockstargames.com fln dio aktivasyon için
Kardeşim kesinlikle çalıştırır, fakat grafik ayarlarını ne kadar düşürsende hafif bi kasılma olacak.Çünkü oyun çok detaylı ve grafikler mükemmel tasarlanmış.
arkadasşlar benim monitör samsung 22" ekran çözünürlüğü oalrak 1680*1050 yi kullanıyorum
bu çözünürlükte gta 4 ü en yüksek kalitede oynatabilirmiyim
SİSTEM
cpu: c2quad 2.66 ghz mb cache
ram: kingston 4 gb 1333 mhz
ekran kartı: nvidia gts250 1 gb 256 bit(gpu:700 mhz ramdac:1800 mhz)
harddisk: 1 tb 32 mb onbellek
anakart: asus p5g41t-m
power suppley:400 watt
gts250 iyi bir kart ama 1680*1050 çözünürlük yüksek kalite ve detaylarda fazla iyi oynatamaz oyunda test var onu yap 20 fps'yi geçerse iyi ornarsın 15fps altı kasar