ben elimdeki p4 3.20 ghz ht 2mb cache işlemci ile bu oyunu bitirdim ve gerçekten de zevk aldım diğer donanımlarımı yazmak gerekirse x1950 pro vga 650 watt ps 3 gb dual channal ram
Gta IV ve PC
- 1
- 2
peki diğer oyunları nasıl çalıştırır? pes 2009,cod4,cod5 vs.. bide pes 2010un sistem gereksinimleri açıklandımı? bilen biri varsa yazabilirmi?
bencede dene. sisteme göre farklılıklar oluşur ama benim phenom 2 3,0ghz ile bencmarkta işlemciyi ancak %55 oranla zorluyor oyun. yani işlemcinin yarı kapasitesi yetiyor. ayrıca gta4 ü akıcı bi şekilde çalıştırırsa diğer saydıklarını çekirdek niyetine çıkıt çıtır yer :)
amd athlon x2 5000+ @2.8 ghz
2 gb ram
hd 4850 ekran kartım varken gta iv ü ortalma 20 fps ile 1680x1050 çözünürlükte oynadım. 20 fps çok akıcı sayılmaz ama rahatsız ettiğini söyleyemem. daha sonra rami 4 gb yaptım fazlaca bişi değişmedi. tecrübelerime göre bence oynarsın paşalar gibi. bir de çözünürlüğü düşürmem performansı adam akıllı arttırmadı (detayları düşürmek işe yarıyor sadece)
arkadaş noktayı koymuş cok rahat oynarsın bencede dene
peki arkadaşlar sizce zotac 9600 gso 512 mb 256 bit mi yoksa;zotac 9600 gt 1 gb 256 bit mi?hangisi daha performanslıdır??
9600 gso daha kötü o zaman
9600 gt modelinin eco modelimi yoksa synergy modelimi daha iyi?
onda pek bi fark olduunu sanmıyorum ikiside aynı bence
ama econun fiyatı daha yüksek vatan computerda?
bencede bende aticiydim ama şimdi vazgeçtim. 3b istiyosan nvidia hem daha kaliteli bi kart. ve punisher doru diyo oyun piyasasında önde durmasını sağlıyor.
grafikle falanla filanla uğraşcaksanız eğer nvidia dan vazgeçmeyin. ati nin daha iyi olan modelleri; ayrıntılara girildiğinde, iş profosyonelleştiğinde daha iyi performans vermezler genelde. verseler de stalibite sorunu yaşarlar, sürekli sorunlarla uğraştırırlar. ben daha fazla para veriyim de başım ağrımasın diyorsanız eğer; intel - nvidia ikilisi sizin için ama yok ben sorunumu napar eder çözerim fazla param da yok diyorsanız (biraz da azıyla yetinerek) amd - ati tam size göre. amd - ati ikilisi fiyat performans olarak daha öndeler bana göre. o yüzden benim tercihim. şayet ilerde daha geniş bi bütçem olursa anında intel - nvidia ikilisinden oluşan bi sisteme dönerim. amd - ati ikilisine satışı koyarım =)
- 1
- 2