Arkadaşlar benim ekran kartım Shader model 2.0 olduğu için GTA IV çalıştırmıyor. Çalıştırmanın bir yolu var mı. Grafikleri umurumda değil her yolu denerim lütfen yardım edin.
GTA IV Yardım
Gta 4 en az shader model 3 istiyor Shader Model 3.0 ekran kartlarındaki bir teknolojidir.Yani indirebilecek birşey değildir.Artık yeni çıkan oyunların neredeyse tamamı Pixel shader 3.0 teknolojisini istiyor. O yüzden oyunu açmanın tek yolu yeni bir ekran kartı almak.
Peki shader 3.0 gibi gösterebilen bir program var mı?
Arkadaşlar benim ekran kartım Shader model 2.0 olduğu için GTA IV çalıştırmıyor. Çalıştırmanın bir yolu var mı. Grafikleri umurumda değil her yolu denerim lütfen yardım edin.Yapabileceğiniz birşey yok. Her yolu deneyeceğinize göre; grafik kartınızı değiştirmek bir yol ve tek yol gibi gözüküyor.
Peki bu laptop olduğu için ben an iyisi yeni bir masaüstü PC alayım.
Diyelimki bir şekilde shader model 2 le oyunu açtın ekran kartın düşük bir model sisteminde ona göredir oyundan bir zevk alamazsın oyun slayt gösterisi gibi çalışır oyunu bende yükledim imzamdaki sistemimle zevk alamadığım için kaldırdım
İnternettekiler genellikle harici ekran kullananlar içinmiş. Performansı pek artırmıyormuş.
3D analyzer kullanabilirsin ama grafikler ne kadar iyi olur bilemem
istersen bu ekran kartını alabilirsin
http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd4850-334-5504.html
bu ekran kartındaki pixel shader 4.0 tam sana göre;D