arkadaşlar gta IV % 50 save dosyası upload edecek varmı
GTA IV % 50 save
Ben edeyim eğer hala istiyorsan hatta %80 de olabilir tüm harita açık
YasarSBen edeyim eğer hala istiyorsan hatta %80 de olabilir tüm harita açıbende isterem
YasarSBen edeyim eğer hala istiyorsan hatta %80 de olabilir tüm harita açıet bekliom
Senin rapid kotanda sorun vardır defalarca test ettim hata yok.
YasarSselam arkadaşım benimde geçen pc bozuldu %50 ye geldim hepsi gitti save dosyalarının bu save dosyalarını oyunun save dosyasını attığı klasoremi atcaz
İşletim sistemin xp ise klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasörleri aç sonra Documant And Seting klasöründen kullanıcı adını aç ordan application data klasörüne gir orda bir adet Rockstar Game ve birde Windows klasörü olacak benim verdiğim klasör içinde olan savegame klasörünü Rocstar game/GTA IV klasörü içine at ama atmadan önce senin save game klasörünü sil.Sonra yine benim verdiğim klasör içinde olan xlive klasörünüde al ordaki windows klasörü içine at ve yine atmadan önce ordaki senin xlive klasörünü sil.Oyunu aç oyun başlamadan nikonun resmi çıktığı an home tuşuna bas sign in bölümünde bir kullanıcı ismi olacak o isimle oturum aç oyun başlayacak.
YasarSİşletim sistemin xp ise klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasörleri aç sonra Documant And Seting klasöründen kullanıcı adını aç ordan application data klasörüne gir orda bir adet Rockstar Game ve birde Windows klasörü olacak benim verdiğim klasör içinde olan savegame klasörünü Rocstar game/GTA IV klasörü içine at ama atmadan önce senin save game klasörünü sil.Sonra yine benim verdiğim klasör içinde olan xlive klasörünüde al ordaki windows klasörü içine at ve yine atmadan önce ordaki senin xlive klasörünü sil.Oyunu aç oyun başlamadan nikonun resmi çıktığı an home tuşuna bas sign in bölümünde bir kullanıcı ismi olacak o isimle oturum aç oyun başlayacak.cevabınız için çok teşekkür ederim. saygılarımla
Dediğiniz gibi yaptım oyun oldu sağolun ama oyun %15'ten itibaren başladı
Olabilir yanlışlık yapıp %30 diye 15 olanı upload etmiş olabilirim elimde birsürü save var.Ama diğer tüm harita açık olan %70 veya 80 lerde olması lazım onu dene
Bende %30 luk olan geride diye %80 olanı download ettim oda %36 larda filandı.Ama teşekkür ederim en azından yeniden başlamadan kurtardın beni iyigünler