GTAnın En iyi Senaryoya sahip oyunu sizce ney? Veya oynamaktan zevk aldığınız?
Grafiklere göre değerlendirmek şart değil :D
Gta I ve IIyi vermiyorum :D
GTAnın En iyi Senaryoya sahip oyunu sizce ney? Veya oynamaktan zevk aldığınız?
Grafiklere göre değerlendirmek şart değil :D
Gta I ve IIyi vermiyorum :D
Gta Iv'e karşı bi ilgim var ama grafiklerden falan olsa gerek :D
Benim San Andreas.
Ben gidip vice city oynayacam :D bu sistemle onu oynayabiliyorum :D Bide Gta III
hemde 1024x768te. Çatlayın :D
Tommy abinin selamı var :D
Ekranın alttan yarısı yok :D şimdilik araba sürüyorum sadece:D görev pek mümkün değil.
Özlemişim cidden vice city'mi :D Beşgen direksiyonlar falan.
D ile başlıyordu sanırsam :Çok çarpıcı birşey okudum. SA'da Tommy ile bağıntı varmış ve IV'de de nereyse bütün karakterler var mış. Nasıl oluyor ? Ama GTA SA da bir yarış bölümünde GTA 3 teki adamı görmüştüm :D
İşte yazı:
Vercetti, Vice Şehrindeki en güçlü ve en zengin suç lideri oldu.Tommy'nin daha sonra akıbeti ne oldu veya saltanatı ne kadar sürdü tartışılır ama 1992'ye kadar yaşadığı Ken Rosenberg'in (Grand Theft Auto: San Andreas açılış sahnesi) Las Venturas'taki bir rehabilitasyon kliniğinden Tommy'e çağrı atması kanıt olarak gösterilebilir.Rosenberg'in telefonlarına Tommy'nin cevap vermemesi ve adamlarından birinin Rosenberg'i geri çevirmesi, Tommy ile Ken arasındaki ilişkinin bittiği şeklinde düşünülebilir.Teorilere göre 1993 yılında Vercetti Konağında öldürülmüştür.Ama bu teori yanlıştır çünkü Rockstar Games'ın açıklamasına göre Victor Vance Hariç bütün karakterler gta IV de yaşıyordur.
Bunlardan biriydi ama hatırlayamadım :D (Tommy biziz zaten..)
- Lance Vance
- Ken Rosenberg
- Sonny Forelli
- Avery Carrington
- Albay Juan Garcia Cortez
- Kent Paul
- Ricardo Diaz
- Umberto Robina
- Auntie Poulet
- Steve Scott
- Mitch Baker
- Phil Cassidy
- Love Fist Grubu
- Tommy
- Hilary
Son Düzenleme: Karub ~ 18 Kasım 2010 10:58
Ricardo Diaz dı o adam :D
Gta IV'te nasıl yav tommy nin tipi :D iyi grafiklerde falan :D
Ferolli değil forelli :)
Oyunda bir göre vardı banka soygunu görevi hatırlarsınız mutlaka... Sonra biri yaralanıyordu kimdi çıkaramadım onu hastahaneye götürüyorduk peşimizde polisler ve ekran garip bir şekilde sallanıyordu. O bölüm çok etkiledi beni... Kormuştum heyecan basmıştı :D
Ferolli değil forelli :)Yanlış okumuşuz olur böyle.:D Ama ferolli daha rahat söyleniyor.Bende en çok Banka soygunu görevini sevmiştim. Karşı tarafta banka soymaya gidiyorduk.
Ama gitmeden önce kendimize maske ayarlıyorduk. Bankanın önüne taksi ile 4 arkadaş gidiyorduk.
Maskemizi takıyor dalıyorduk içeri. Müdürü buluyor. Kasayı açtırıyorduk.
---İşte asıl heyecanın başladığı yer---
Sonra çatılardan adamlar inmeye başlıyordu. İçeride onları temizliyorduk vs.
Tam orada açıyordum. Bir Survivor müziğini. Tamam gaza geliyor hepsini öldürüyordum.Hey gidi günler heeey. Daha dün gibi aklımda görevler.
Birde konağı almak için ""at yarışı oynayan bir adam vardı"" he diaz dı ismi. Onu öldürmek için konağa gizlice giriyor. Sonra gebertip konağın sahibi oluyorduk.Bu iki görevden de 50.000 $ para veriyordu.
Birde son görev tabiiki. Lance bizi satıyor. Bizde Sony i ve Lance yi öldürüyorduk. Oyun bitiyordu.
En sevdiğim görevler bunlar. Hey gidi günler heeey.
Ben şuan başlardayım. Yarın ilerleyecem:D Şu hani varya helikopterdeyiz, çatılarda falan adamlar var onları vuruyoruz. Oradayım :D
İyi anlatamadım bölümü ama.
GTA IV ve versiyonlarını tamamen oynadım. hepsi harika kalitede yapılmış. Genelleme yaparsak GTA IV.
Diaz'ı öldürdük Lance Vance ile :D oralardayım şuan.
gta vice city xD azmı para harcadım onun için oynıyım diye sürekli cafeye giderdim xD ben sürekli şu film stüdyolarının olduğu yer varya orayı almaya çalışıyodum görev yapıp içerde hummer vardı onu almak için xD en gıcık olduğum görevler deniz görevleriydi zorluyodu beni xD ah ulan gençlik yıllarım :P .P :P xD