Bilgisayarda Gta San Andreas(Gazze) var.Bu sürüm biraz değişik muzikler bazı resimler felan.Ancak radyo kanallarını da değiştirmişler.Her radyo kanalda ilginç ilginç arap muzikleri çalıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim yani nasıl orjinal haline getirebilirim bilgisi olan var mı ?
Gta Radyo
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj
GTA San Andreas\audio\streams Muzikler burada sanırım.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
379 mesaj
peki bu orjinal radyo sarkılarını nerde bulabilirim?
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
gtaturk.com da ses dosyalarını bulursun
OP Yıllanmış Üye
379 mesaj
teşekkürler arkadaşlar...
Taze Üye
3 mesaj
yaa sen nerden buldun arap gta'sını helal olsun valla :-
)
GTA San Andreas/audio/streams Ordaki şarkıları silin. Oraya Pc'nizde bulunan şarkılardan atın. Oyuna girin ordaki radyolarda sizin şarkılarınız çalıcaktır.DosTum oradaki dosyaları silerse oyundaki Radio ses dosyaları gider. Senin dediğin yöntem ( Bilgisayarınızda bulunan şarkıları oyundaki Radio 'da dinlemek ); Belgelerimde yer alan GTA San Andreas User Files klasörünün içinde User Tracks klasörünün içine atılarak oyun içinde Radio 'da dinlenebilir. Yani Bilgisayarınızda bulunan şarkı dosyalarının audio/streams klasörüne atarsanız çalışmaz.========================================================
DosTum buda oyun içinde yer alam tüm Radio dosyaları. Umarım İşine Yarar...
OP Yıllanmış Üye
379 mesaj
DosTum oradaki dosyaları silerse oyundaki Radio ses dosyaları gider. Senin dediğin yöntem ( Bilgisayarınızda bulunan şarkıları oyundaki Radio 'da dinlemek ); Belgelerimde yer alan GTA San Andreas User Files klasörünün içinde User Tracks klasörünün içine atılarak oyun içinde Radio 'da dinlenebilir. Yani Bilgisayarınızda bulunan şarkı dosyalarının audio/streams klasörüne atarsanız çalışmaz.Çok teşekkür ederim kardeşim işe yaradı :)========================================================
DosTum buda oyun içinde yer alam tüm Radio dosyaları. Umarım İşine Yarar...