arkadaslar ben oyunu bıtırdım ama gelgelelım oyunun %70i bitmiş gözüküyor nasıl olacak bu ıs anlamadım bu oyunun kalan %30 nerde bılenınız varsa sevınırım.
gta sa yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ne resmi cekmem gerekiyorki yanlızca bir görevde resim cektim o kadar
at nallarını ve deniz kabuklarını topladın mı bir de kurye görevleri var www.gta-sanandreas.com/ dan oyunu %100 bitirebilmek için daha ayrıntılı bilgi alabilirsin
bu kadar yorumdan sonra derim ki boşver gta'yı %70 kalsın.Arada bi zevk için girersin.ben yeni bi oyun aldım herkese taviye ederim.ismi JUICED.nfs ye güle güle :D
arkadaşlar yeni konu açacaktım ama konu aynı olacağı için gerek görmedim belki buradan yardımcı olabilirsiniz.oyunda bir bölüm var araba hoplatıyoruz.işte oklar falan geliyor,oklar halkanın içine geldiğinde o okun karşılığı olan oku klavyeden basmak gerekli heralde.fakat öyle yapınca arabanın sadece tekerlekleri sağa sola dönüyor.araba hoplamıyor.bu bölümü nasıl gececeğim konusunda bilgisi olan varmı?
ZEYMAN ARABAYI HOPLATMAK İÇİN H TUŞUNA POMPALA YANİ BAS ÇEK BAS ÇEK
oraya geldiğinde arabayı caps lock tuşuna basarak kilitle daha sonra da oklara göre arabayı hoplatamak için numerik tuşları kullan