Herkeze iyi akşamlar.. Biliyorum foruma üye olmamla yardım istemem bir oldu..Bu site bana arkadaş önerisiyle ulaştı ve elimden geleni ardına koymayacağım.. Şimdi benim gta san andreas oynayabilmem için gerekli sistem özellikleri var şunlar ;
1GB RAM
512 ERKAN KARTI
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU
İşlemci : 37500 2.93GHz
bunlar.. Şimdi benim sorunum şöyle oyuna tıklıyorum oyun reklamları geçiyor sprey reklamı vs. geçiyor sonra tam menü geleceği zaman oyun hiçbir hata vermeden kapanıyor xp kullanıyorum ve sorunu henüz çözemedim oyunun setuptan çıkartılmış boyutu 3.57 MB bir problem var ama çözemedim 3 farklı torrentten oyunu indirip kurdum ve üçündede aynı hatayla karşılaştım forumu biraz araştırdım ve çoğu şeyleri denedim bunlar örneğin ;
GTA User Files full sil
Yeni Crack yap
Oyunu Sil yükle
Sağ tık farklı çalıştır yap..
Bunların hepsini denememe rağmen çalışmadı.. Bilgisayarımda COD 4 Modern Warfare 1 i kasmadan oynayabiliyorum ama GTA gelince açılmıyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Gta San Andreas Açılmama Sorunu [Yardım lütfen]
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Oyununuz orijinal olmadığından kaynaklanabilir.Mesela ben aynı oyunu sorunsuz oynuyorum.Oyunu açtığınızda pcniz mi kapanıyor yoksa sadece oyundan mı çıkıyor?Eğer pcniz kapanıyorsa donanımsal bir problem olabilir.
Oyundan otomatikman çıkıyor hata vs. vermeden.
Ekran kartınızın modeli ne?Ekran kartından da kaynaklanıyor olabilir.Sizinkine benzer bir sorun ben de yaşamıştım. Need For Speed Shift oyununu açıp biraz oynamaya başladığımda kapatıyordu.Sorun ekran kartıydı.
Benim sorunum bunun aynısıydı gönderdiğim servis ekran kartımı değiştirdi. Eğer Crack olayını başarabildiyseniz sorun yüksek ihtimal ekran kartındadır. Kesin birşey söylemek istemiyorum.
Arkadaşlar sorunum devam ediyor yokmu yardım edebilecekler ? ...
Ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum çunku o oyundan guclu oyunları rahatlıkla oynuyorum
arkadaşlar ben gtanın üstüne mta:multi theft autoyu kurdum oyuna giriyorum raklamlar vs. elip geçiyor tam server seçme yerine gelince hata vermeden kapanıyor önceden yüklemistim böle olmasmıstı ilk defa böle bi sorunla karsılasıorum lütfen yardım edinn